Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert na dar

U petak se slavi stota obljetnica rođenja Brune Bjelinskog

bjelinski
23.11.2009.
u 13:39

U povodu 100. obljetnice rođenja skladatelja Brune Bjelinskog organizira se besplatan koncert Zagrebačke filharmonije na kojem će dirigrati Alan Bjelinski.

U povodu 100. obljetnice rođenja skladatelja Brune Bjelinskog Zagrebačka filharmonija i obitelj Bjelinski u suradnji s KD “V. Lisinskog”, Hrvatskom glazbenom mladeži, Koncertnom direkcijom Zagreb i Hrvatskim društvom skladatelja daruju ovog petka koncert svojim pretplatnicima i članovima.

Na programu su djela: “Simfonija ljeta”, dijelovi baleta “Mačak u čizmama” i “Dijalog za mezzosopran i orkestar”. Dirigira Alan Bjelinski (na slici).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije