Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Slike i knjiga o 20 dana na Tibetu Silvestera Kolbasa

Silvester Kolbas rekao je da se na početku karijere fotografijom bavio profesionalno, a danas, kad je iza njega niz igranih i TV-filmova, serija i dokumentaraca, fotografira samo ono što želi
14. siječnja 2011. u 14:36 0 komentara 4 prikaza
20 dana na Tibetu, Silvestar Kolbas
Foto: arhiva VL

U vinkovačkoj Galeriji likovnih umjetnosti Slavka Kopača predstavljena je izložba fotografija "Tibet okom fotografa" Silvestera Kolbasa. Bila je to ujedno i promocija knjige nastale na tim putovanjima - 20 dana na Tibetu u 108 slika, koju je objavio u suautorstvu s Dubravkom Manolom.

Izložbu je organizirao Fotoklub Vinkovci i to je ujedno prvi događaj u sklopu ovogodišnjeg Salona fotografije. Kako je rekao Silvester Kolbas, istaknuti hrvatski snimatelj i profesor zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti, na početku karijere fotografijom se bavio profesionalno, a danas, kada je iza njega niz igranih i televizijskih filmova, serija i dokumentaraca, fotografira samo ono što želi.

Top 3 festivala koje obožavaju poslovnjaci: Gdje se zabavlja Generacija X?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.