Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Promocija nosača zvuka kultne Ježeve kućice

Promocija nosača zvuka kultne Ježeve kućice
23.11.2022.
u 10:49

MINIMINI ciklus Zagrebačke filharmonije priprema nova iznenađenja tijekom prosinca

U subotu, 26. studenog u 11 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, nakon dužeg vremena, bit će izvedena koncertna predstava „Ježeva kućica”, u režiji Petre Radin, pod ravnanjem maestra Dinka Appelta. Aranžmane originalne glazbe Hrvoja Hegedušića raspisao je član zagrebačke filharmonije, trombonist, Marin Rabadan, koji ujedno potpisuje i jednu autorsku skladbu koja se izvodi u predstavi. Solisti su Hana Hegedušić, Vladimir Tintor i Damir Poljičak.

Koncertna predstava će se održati povodom promocije nosača zvuka istoimene predstave, kojeg je Zagrebačka filharmonija snimila tijekom pandemije i lockdowna. Ovaj projekt koji je nastao u suradnji s PARMA Recordings još je jedna potvrda da umjetnost ne može i ne smije stati, pa čak ni kada su koncertne dvorane bile zatvorene.

Nastala je ova lijepa priča, a video snimka predstave „Ježeva kućica” bila je pregledana preko 30.000 puta na youtoube kanalu tijekom lockdowna.

Na promociji nosača zvuka govorit će: Borko Perić, koji je sudjelovao kao jedan od solista, Marin Rabadan, skladatelj i trombonist i Mirko Boch, v.d. ravnatelj Zagrebačke filharmonije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije