Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Pogledajte trailer prvog hrvatskog erotskog filma

Podravka
Josip Maljak
19.06.2011.
u 09:15

Irena Škorić kaže da u filmu ima eksplicitnih scena i da ona ne bježi od njih.

Privlačna, krhka plavuša u vatrenocrvenoj haljini. I dok smo na terasi kafića ozbiljno raspravljale o temi gdje pronaći još crveniju haljinu za premijeru u pulskoj Areni (a kako to već u ženskom svijetu biva, prijedlog je imala i Sandra Bagarić, koja je slučajno sjedila za susjednim stolom), nitko ne bi ni pretpostavio da je modno zabrinuta djevojka autorica (redateljica, scenaristica i producentica) prvog erotskog filma u Hrvatskoj, modernog filmskog Decamerona, koji priča sedam erotskih novela u jednom kadru “7seX7”. Irena Škorić o svojem prvom “velikom” igranom filmu kaže:

– To su priče o pet žensko-muških parova i po jedna o žensko-ženskom i muško-muškom paru. Ima i eksplicitnih scena. Ne bježim od toga, jer u nekim pričama je i to bilo potrebno, ali dijalozi drže film.

Naravno, Irena Škorić višestruko je talentirana autorica, koja je lani osvojila drugu nagradu na natječaju za najbolju kratku priču Večernjeg lista, ali i ovogodišnja je dobitnica nagrade Marin Držić za novu dramu.

I baš zbog toga bez problema priznaje:

– Za dobar honorar režirala bih i pornografski film.

 >> Cijeli tekst o snimanju prvog hrvatskog erotskog filma pročitajte u Nedjeljnom izdanju Večernjeg lista...

Komentara 10

GA
ganga
11:38 19.06.2011.

E baš veliki talent triba za snimit takav film,još će se hvalit i gledanošću.

MA
Markoc
11:35 19.06.2011.

@ Jeremija Krstic Usvome komentaru navodiš kako Hrvatska nemože snimit normalan film,pa onda neka snima ovakve jer je tu jeka.A u naslovu ovoga članka piše da je ovo PRVI EROTSKI FILM U HRVATA.Kak smo jaki u tome kada je ovo tek sada prvi fil takve teme i radne.

MI
Milkica
13:06 19.06.2011.

Dokle god će netko nekoga pitati: \"Koji ti je to pArfem?\" (s pravilnim naglaskom), do data to neće biti dobar film, u kojem se neće kužiti gluma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije