Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 metara

Pivska instalacija "Fontana di Hartera" na Harteri!

hartera pivska instalacija
"
20.07.2012.
u 12:40

Instalacija je jedinstveni spomenik pivu iz kojeg teče Tuborg i svaku večer časti posjetitelje za vrijeme happy houra, a njezin je idejni začetnik Damir Martinović Mrle

Jedna od atrakcija ovogodišnje Hartere – Fontana di Hartera – jedinstveni je spomenik pivu iz kojeg teče Tuborg i svaku večer časti posjetitelje za vrijeme happy houra. Riječ je o razigranom, jedanaest metara visokom spomeniku pivu, a idejni je začetnik Damir Martinović Mrle. 

U petak 20. srpnja nastupaju Asian Dub Foundation, Gesaffelstein, Darkwood Dub, Dječaci, Ruiz, Veliki Prezir, Losing Focus, DJ Dojaja, Virgin Helena, Mystic&Okmanov. U subotu 21. srpnja nastupaju Rambo Amadeus, Damir Avdić, A skitzo, One possible Option. U subotu će se održati "Buvljak svih buvljaka" uz nastup riječkog Art pollution trija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije