Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči novog albuma

Novi spot 2CELLOS pogledajte ekskluzivno na našem portalu

Robert Markulin
Foto: VL
1/2
22.10.2012.
u 12:19

Spot premijerno pogledajte samo na portalu Večernjeg lista, a Luka Šulić i Stjepan Hauser kažu da su ovom pjesmom željeli dokazati kako su i violončela rock-instrumenti baš kao i gitara.

Kako zvuči i izgleda kada se vrhunskim čelistima Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru pridruži vrhunski virtuoz na gitari Steve Vai te zajedno odsviraju sjajnu pjesmu grupe AC/DC “Highway to Hell”? Upravo to je najavni singl novog albuma 2CELLOS, a veliki rock androll hit ovdje je predstavljen s naglaskom na  njihove instrumente – dva violončela i gitaru. Hrvatska premijera spota je samo na www.vecernji.hr. 

Početak je to novog poglavlja u svjetskoj ekspanziji 2CELLOS. Novi, dugoočekivani album "Int2ition" izlazi 14. siječnja 2013. Dečki su album obilježili brojkom 2 i odabrali mu naziv "In2ition" zbog snažne intuicije i kemije između njih dvojice. Naravno, broj 2 obilježava činjenicu da je riječ o njihovu drugom albumu, a odlično se uklopila u naziv najavnog singla “Highway 2 Hell”.

Osim Stevea Vaia, na albumu gostuju i Elton John, Zucchero, Lang Lang i Naya Rivera.

– Naši obožavatelji jako vole ovu pjesmu kad je izvodimo na koncertima i uistinu smo je željeli dodati na album – rekao je Stjepan Hauser, dok Luka Šulić ističe:

– Bilo je jako uzbudljivo surađivati s izvanrednim glazbenikom kao što je Steve Vai. Ovom smo pjesmom, ali i spotom htjeli pokazati da čelo može biti rock-instrument kao i gitara.

Komentara 4

AR
ana.rimbaud
13:06 22.10.2012.

Super kombinacija!

BK
bez.komentara
13:34 22.10.2012.

Predobro i spot e super,bravo momci!

AL
Alkana
13:50 22.10.2012.

Ajoj! Highway to hell??? Oprez dečki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije