Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulje na vatru

Mucalo: Biškupića više ne želim ni komentirati!

'mucalo_pix_nnn_110810'
''
11.08.2010.
u 15:35

Ministar kulture za posjeta Pagu pred novinarima Mucala nazvao Kerumovom greškom.

Ma neću to uopće komentirati! Možete se obratiti gospodinu Željku Kerumu i njega pitati, kazao nam je u telefonskom razgovoru Duško Mucalo, zamoljen da komentira izjavu ministra kulture Bože Biškupića, koji je na upit što misli o imenovanju Duška Mucala za v.d. intendanta HNK Split odgovorio kako se nada da je splitski gradonačelnik shvatio da je njegovim izborom učinio propust.

Splićani trebaju znalca

Ministar je rekao da je splitski gradonačelnik vrlo sposoban te da se nada da je prepoznao da na mjesto prvog čovjeka teatra ipak mora doći kazališni znalac!

Teško je povjerovati da će ova ministrova izjava "pokolebati" Željka Keruma i njegove najbliže suradnike u postavljanju Mucala u HNK Split. Jer Mucalo je, opetovano su ponavljali, otkad se digla golema medijska prašina zbog njegova izbora za intendanta, kompetentan za tu dužnost ma što tko mislio! Kazališno vijeće splitskog teatra ga je, a to su ljudi od struke, naglašavao je Kerum i dogradonačelnica Anđelka Visković, izabralo među 10 kandidata kao najboljeg.

Valja podsjetiti da je nakon odbijenice ministra Biškupića i nepotvrđivanja Duška Mucala za intendanta HNK Split, gradonačelnik sazvao konferenciju za novinare te rekao da nije smetnja Mucalo, nego Kerum! Tada su "pale" teške riječi na račun ministra, Vlade, HDZ-a i SDP-a. Kojima, ustvrdio je Kerum, smeta Kerum! Što je kao nezavisni dobio najviše glasova i postao splitski gradonačelnik.

Pomirba s Kerumom

Ministar i gradonačelnik "pomirili" su se na otvaranju Splitskog ljeta udijelivši javno jedan drugome bezrezervne komplimente. Što slijedi nakon ovoga novog "kratkog spoja". Izjavu gradonačelnika nismo mogli dobiti. Mobitel mu je isključen, a ni njegova se glasnogovornica ne javlja.

Komentara 5

UN
Universo
15:46 11.08.2010.

Može se Mucalo ljutiti koliko god želi na ministra Biškupića ali on nije kompetentan da vodi splitski HNK.

GA
ganga
16:23 11.08.2010.

Kako može biti ministar prosvjete veteriner. Kako može Severina biti glumica Kako može biti pisac Rudan Vedrana Kako može biti novinar Ćičo Senjanović Kako Mesić i Josipović mogu komentirati povijesn edogađaje iako nisu povijesničari Kad svi oni mogi može onda i Mucalo

PI
Pippo9
16:27 11.08.2010.

Mucalo nikako ne zaaslužuje biti intendant u Splitu i opravdano ga je ministar nazvao Kerumovom greškom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije