Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"glasnogovornik"

Dragan Despot u političkoj drami Mire Gavrana

Zeljko Hladika/PIXSELL
04.10.2021.
u 11:36

Prvak Drame HNK u predstavi Teatra Gavran vraća se u ulogu političara.

Izvedbom predstave “Na kavici u podne” u maloj dvorani Lisinski, Teatar Gavran u petak se vratio pred publiku. Tom su prigodom najavili i nove projekte.

Najzanimljivija je svakako premijera ozbiljne političke drame Mire Gavrana “Glasnogovornik” u ožujku 2022. godine. Već se zna da će u njoj glumiti prvak Drame HNK Zagreb Dragan Despot, čime se nakon maestralne uloge TV seriji “Novine” vraća ulozi političara. No, tko će s njim dijeliti pozornicu? Iz Teatra Gavran kažu da će mladoga glumca koji će glumiti mladog političara izabrati na audiciji koju će održati krajem ove godine.

Za svibanj 2022. godine Teatar Gavran najavljuje 2. Zagrebački festival monodrame, dok će krajem lipnja organizirati 2. Dane Teatra Gavran u Zagrebu, koji će se bez obzira na epidemiološku situaciju koja bude vladala sljedećeg ljeta održati na otvorenoj pozornici. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije