Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. izborna jedinica

Branko Bačić: Izbor je jednostavan, glasajte za HDZ ili za SDP. Petrov: Sve maske su pale!

branko bačić (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.09.2016.
u 14:50

"S ovim su sve maske pale. HDZ će lakše podnijeti SDP, a i obrnuto, nego što će dopustiti da kolač koji su između sebe dijelili, nestane", poručio je Petrov

Branko Bačić, bivši HDZ-ov ministar graditeljstva u Vladi Jadranke Kosor, aktualni čelnik HDZ-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i kandidat HDZ na listi u 10. izbornoj jedinici danas je pozvao birače da glasaju ili za HDZ ili za – SDP!

– Pozivam sve da ne daju glas manjim strankama jer one neće prijeći izborni prag.  Izbor je jednostavan – ili HDZ ili SDP. Ovo su izbori između Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića – rekao je Bačić, piše dubrovniknet.hr. Sasvim  je jasno da Bačić pod “manjim strankama” misli prvenstveno na Most, koji prema posljednjoj anketi u 10. izbornoj jedinici osvaja čak tri mandata.

Na Bačićevi izjavu reagirao je odmah lider Mosta Božo Petrov

– S ovim su sve maske pale. HDZ će lakše podnijeti SDP, a i obrnuto, nego što će dopustiti da kolač koji su između sebe dijelili, nestane. Jer, Most je upravo to napravio zadnjih 7 mjeseci. Most nije dao da ugrožavaju nacionalne interese i koriste državu kao samoposlugu. HDZ će lakše podnijeti SDP, za koji su 20 godina cijeloj hrvatskoj javnosti servirali priču da je to neprijatelj koji uništava Hrvatsku. Što je još gore, svojim udruženim cirkusom za javnost, HDZ i SDP stvorili su ogromne podjele i razdore u hrvatskom društvu, dok su iza pozornice igrali svoje igrice.

Čestitam g. Bačiću na iskrenosti, s tim da mogu potvrditi njegove riječi: svejedno je glasujete li za HDZ ili SDP. Ništa se neće promijeniti za građane. Dobit ćete veliko ništa, kao i svih zadnjih 20 godina. Na dobitku su samo oni. Zato od vas traže samo glas, ne mišljenje. Pa ako želite isti ishod, poslušajte savjet Branka Bačića. A ako ipak želite da Hrvatska doživi bolju budućnost, glasujte za Most. Za razliku od njih, pokazali smo kako se bori i da obraz zaista nema cijenu – rekao je Petrov.

Uoči predizborne šutnje kandidati s izborne liste HDZ-a za 10. izbornu jedinicu još su  jednom  pozvali  birače  da  izađu na izbore, da glasaju odgovorno i  izaberu one kandidate koji su dokazali da znaju štititi interese  građana Dubrovačko-neretvanske županije. Izrazili su nadu, piše dubrovniknet, da će uspjeti osvojiti barem sedam mandata u najjužnijoj izbornoj jedinici.

Dakle, ako ćemo se malo šaliti, ako birači doista poslušaju HDZ-ova Bačića, SDP će osvojiti preostalih sedam mandata.

>> Hasanbegović uzvraća Milanoviću: Tko je pravi predsjednik SDP-a? Mustač, Perković?

Komentara 56

PR
ProtivTotalitarizma
15:02 09.09.2016.

Vazno da se clanak o cetnikovanju u sred Zagreba ne moze komentirati. Sad imaju dva dana vremena za blatit HR dok MUP spava i Vulina nije odma uhapsio na granici. A pitanje je sto je ostalo od hrvatskog VL-a?? Nula.

OS
osica
15:12 09.09.2016.

Za koga god glasovali, učinite to ispravno," odnosno potpuno" . Onaj tko daje preferencijalni glas nekom kadidatu neka o b a v e z n o zaokruži i redni broj te liste. Pa tko bude imao više sreće uz ispravnoz ispravno glasovanje.

KL
klokun
16:20 09.09.2016.

Glas za Lalovca, Bauka, Grčića, Jovanovića je glas za yugu a glas za Krstičevića, Kujundžica je glas za one koji su se birili protiv srpskog agresora glas za slobodnu Hrvatsku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije