Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički okršaji

Hasanbegović uzvraća Milanoviću: Tko je pravi predsjednik SDP-a? Mustač, Perković?

Zlatko Hasanbegović, Zoran Milanović
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
1/4
09.09.2016.
u 14:30

"To su njegove dosjetke, njegov način govora. Moram se domisliti što bih rekao u njegovu stilu", komentirao je Hasanbegović

Tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović prokomentirao je izjavu Zorana Milanovića, koji je u četvrtak kazao da je Hasanbegović zapravo predsjednik HDZ-a.

– To su njegove dosjetke, njegov način govora. Moram se domisliti što bih rekao u njegovu stilu. Iz njega progovara podsvijest. Tko je pravi predsjednik SDP-a? I predsjednik SDP-a bio je gospodin Mustač te Perković, a ne Milanović – izjavio je Hasanbegović za N1.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u petak je posjetio Sajamski prostor Gudovac i poručio da je Branko Hrg vjerodostojni i jedini čelnik HSS-a.

Zatim je pozdravio Zlatka Hasanbegovića i Milijana Brkića. – Brkić je sam inzistirao na zadnjem mjestu na listi –  kazao je Plenković, koji u nedjelju 11. rujna očekuje pobjedu. 

>> Hasanbegović: I u Požarevcu se promijenila vlast, a u Rijeci nije zadnjih 70 godina

Komentara 99

OV
Ovozemaljski
14:50 09.09.2016.

Kad te ideoloski ljevicari prozivaju, onda stvarno vrijedis, jedini nakon Tuđmana koji ima stav, inteligenciju i izrazeno domoljublje!

Avatar Cinco
Cinco
14:36 09.09.2016.

Bravo majstore!

SO
sohnahoakasaa
14:56 09.09.2016.

Hahahahahaa...Gospodine Hasanabegoviću, ora je za vas i za nas. S razlogom se se 'ukazali'. Hvala vašim roditeljima na odgoju, hvala vama na silnoj želji za znanjem i traganja za istinom, hvala što trudom i zalaganjem opravdali da ste znastvenik. Meni je važno što nist manipulator već vjerodostojan i vjerujemo vam. Zašto? Zato što u našim obiteljima postoje još uvijek (hvala Bogu) živi svjedoci istine o vremenu koje jasno dokazuje i pokazuje koji je stvarni razlog histerije i straha čim se pojavite a pogotovo progovorite. Hvala što ste se angažirali u politici jer samo u njoj i putem nje može ovao i svako društvo biti zdravije ako ne baš ozdraviti. Meni i mojim prijateljima je važno da se sva važna pitanja riješavaju ali postoje neka koja već dugo čekaju da se na njih odogvori kako bi s 'pričama' i ljudima krivi za naša stradanja - završilo za svagda. Naravno pisano mora ostati zabilježeno ali uvije će postojati historijografi K. i J. koji ne3k se samo zaigravaju i lažu. Za amene ste povjesničar pa je i tu izruiječna razlika a svaka druga je velika i najveća i nepromostiva. Kaj se tiče i ovog odgovora kao i svih onih prije - nemrem se prestati smijati. Hvala Bogu da imate djecju. Oni će imati zašto biti ponosni na oca - roditelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije