Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras:

SDP zanima o čemu je Karamarko u tajnosti pregovarao s Mađarima

Gordan Maras
Goran Stanzl/PIXSELL
10.07.2015.
u 21:18

- Nas zanima o kojim i da li se opet radi na onaj isti "zna se" način na koji je radio Sanader -rekao je Maras.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras kazao je da SDP zanima što je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko jučer "u tajnosti" pregovarao s Mađarima.

Potpredsjednik SDP-a podsjetio je i na Karamarkovu ulogu 2009. godine kada je u Vladi glasovao za izmijenjeni ugovor o upravljačkim pravima u INA-i. - Upravo on je jedan od onih koji je prepustio apsolutno sva upravljačka prava MOL-u i sada, 2015. godine, on pokušava pregovarati o nekim stvarima. Nas zanima o kojim i da li se opet radi na onaj isti "zna se" način na koji je radio Sanader. Znači, 10 milijuna eura, a prepuštanje hrvatskih interesa strancima - kazao je Maras.

Karamarko se susreo s mađarskim ministrom vanjskih poslova

Potpredsjednik SDP-a ispred Središnjice stranke kazao je da im je po odlasku s vlasti HDZ  2011. godine "ostavio niz afera, među kojima i aferu Ina-MOL i sve one stvari koje su se vukle oko te afere - korupcije i deset milijuna eura izgubljenih upravljačkih prava hrvatske strane u Ini".

Kako je i objavljeno na službenoj stranici HDZ-a, Karamarko se jučer u Središnjici HDZ-a susreo s ministrom vanjskih poslova i vanjske trgovine Mađarske Péterom Szijjartom. Predsjednik HDZ-a je nakon susreta naglasio da je "potrebno intenzivirati suradnju na političkom i na gospodarskom planu" s Mađarskom. Na HDZ-ovom stranicama stoji i da su razgovarali o potrebi jačanja suradnje HDZ-a i Fidesz-a, "posebno nakon parlamentarnih izbora u Hrvatskoj".

>>Nakon ministra financija očekujem da hapšenjima zaprijeti i ministar kulture

>>Tomislav Karamarko: Počela je borba za egzistenciju naroda

Komentara 73

TO
torcidaš
10:04 11.07.2015.

Legalizeit...... Ovaj odgovor stavio sam jučer ali danas ga nema, obrisao me povraćeni ali Legalizeita nije obrisao. " Zločinci su pobjegli traktorima ali Hrvatska ruka pravde stići ce ih pa vi brišite i dalje. Vjerujem ovaj sto me briše povraćenieni traktorista dobija šefovsko mjesto na svom portalu. I to treba utvrditi tko su stvarni VL a Na žalost nesmiljeno napisati tko je 5 godina držao trećinu teritorija okupiranim, tko je trećinu Hrvatske palio, razarao i ubijao. U kojoj državi živimo"?

DR
drugPlenky
21:59 10.07.2015.

Ovi iz Partije nisu normalni, policija traži tko je slikao Zoku a ovaj lik bi Karamarku zabranio komunikaciju ili da ga bar izvjesti o čemu priča s ljudima. Katastofaaa

MI
MileKubura
22:00 10.07.2015.

Pogledajte ovu sliku to je kazu ministar jadna drzava a jis jadniji narod Taj lik ugasio je 40 tisuca obrta taj lik ima Habor za samo poslugu, Užas jedan ako je i ovo ministar neuki bahati i primitivni partijaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije