Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć unesrećenima

Podravka poslala više od 7 tona svojih proizvoda poplavljenim područjima

'07.02.2013., Koprivnica - Zastitni znak prehrambene kompanije Podravka zlica ispred upravne zgrade tvrtke u Starcevicevoj ulici. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
Marijan Sušenj/PIXSELL
18.05.2014.
u 15:34

Uz osnovne namirnice, vodu, tjesteninu, grahorice, rižu, Podravka je osigurala i proizvode dječje hrane, juhe, džemove te mesne proizvode.

Podravka je, u najkraćem vremenskom roku, osigurala pomoć u hrani i vodi, velikom broju građana koji su, nažalost, ovih dana pogođeni poplavama nezapamćenih razmjera. Zaposlenici su pripremili više od sedam tona različitih prehrambenih proizvoda te osigurali njihov hitan prijevoz u područja istočne Hrvatske.

Uz osnovne namirnice, vodu, tjesteninu, grahorice, rižu, Podravka je osigurala i proizvode dječje hrane, juhe, džemove te mesne proizvode. Iz Podravke su pozvali i sve svoje poslovne partnere da pomognu unesrećenima.

>>Evo kako pomoći unesrećenima u poplavama

>>Ostojić: Prilikom izvlačenja muškarca urušila se kuća, spasioc se čudom izvukao

Ključne riječi

Komentara 6

BE
beb@
16:33 18.05.2014.

bravo, neka i druge kompanije slijede primjer ako već nisu

BL
Blomberg
17:13 18.05.2014.

No nadajmo se da ce tu pomoc i dobiti oni koji su NAJUGROZENIJI jer nas narod ima losa iskustva sa poslanom pomoci, prije nego je dosla do ugrozenih bila je "sortirana" i ono najbolje uzeli su oni kojima nije NISTATA trebalo, jadno i zalosno.

NV
novo vriijeme
20:11 18.05.2014.

Gdje je udruga poslodavaca i njihovo članstvo da donira čips, argenta paštete, jamnicu, sardine, miljeko i K kekse za djecu. Uostalom za sve što imaju trebaju zahvaliti hrvatskom narodu od prve privatizacije za 1 kunu do milijunskih državnih garancija za kredite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije