Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK ODBORA

Demo još iz Vlade nije dobio prijedlog novog ministra

Miodrag Demo
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.03.2016.
u 11:51

"Nadam se da će premijer prijedlog poslati već danas i mi ćemo odmah sazvati Odbor, ako treba i u ponoć"

Predsjednik saborskog Odbora za ratne veterane i zastupnik stranke BM 365 Miodrag Demo još nije dobio prijedlog imenovanja novog ministra branitelja Tome Medveda, no očekuje ga tijekom dana, kako bi što prije sazvao sjednicu Odbora pred kojim premijer mora predstaviti novog ministra. Naime, na tom se odboru vodi rasprava o imenovanju novog ministra, a Sabor samo glasuje o njemu.

– Nadam se da će premijer prijedlog poslati već danas i mi ćemo odmah sazvati Odbor, ako treba i u ponoć – rekao je Demo koji želi da branitelji što prije dobiju svog ministra.

>> Orešković: Imamo ministra branitelja. To je general Tomo Medved

>> Karamarko o ministru branitelja: Kad je već odustao Brkić, drago mi je da je to upravo Medved

Komentara 8

DA
darwil
12:09 16.03.2016.

Komedija nad komedijom ispada da Đemo ima veći utjecaj na premijera nego Karamrko i Most i jučer izjavljuje da je zahvaljujući njemu jučer predložen ministar.Koje li obrazovanje ima Đemo ? On nadalje izjavljuje sinoć u RTL Direktu da on godinama u Zagrebu vodi Ured za branitelje.Koliko ja znam vodi ga Pročelnica koja je i njemu formalno šefica.

DO
doktorica
16:08 17.03.2016.

tko je sad pa ovaj lik?!

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
12:18 16.03.2016.

Premijer zvani "idući tjedan" će postupiti po svom novom nadimku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije