Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISAVLJE

Lekin savjetnik želi natrag na HRT kao šef programa

Ilija Jandrić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
01.07.2014.
u 18:28

Ravnateljem Programa HRT-a htjeli bi biti: Zvonko Varošanec, Saša Runjić i Ilija Jandrić. Sljedeći tjedan izjasnit će se zaposlenici

Ilija Jandrić, osobni savjetnik za medije predsjednika Sabora Josipa Leke te bivši novinar HTV-a i Al Jazeere Balkans, Saša Runjić, nezavisni producent i bivši urednik Zabavnog programa RTL-a, te Zvonko Varošanec, šef HRT-ove Službe za kontrolu kvalitete programa, trojica su kandidata koja su se javila na drugi natječaj za novog ravnatelja Programa HRT-a.

Sva trojica potvrdila su nam svoje kandidature, no o tome kako je bilo na današnjem razgovoru s peteročlanim HRT-ovim povjerenstvom za izbor ravnatelja te što stoji u njihovim programima – nisu htjeli ništa reći. U petak će sva trojica prezentirati svoje programe pred zaposlenicima HRT-a, koji će se zatim idući tjedan glasovanjem izjasniti koga smatraju najboljim kandidatom.

Očekuje se da bi izbor ravnatelja Programa HRT-a trebao biti okončan do 15. srpnja, ne ponovi li se situacija iz prvog natječaja koji je poništen jer se zaključilo kako nitko od kandidata nije dovoljno dobar da bi na funkciji naslijedio inače smijenjenog Gorana Rotima. Neslužbeno se doznaje da Ilija Jandrić ne vidi nikakav problem u tome što je sad savjetnik šefa Sabora jer to smatra profesionalnim angažmanom.

>> Bivši novinar HRT-a Ilija Jandrić postao Lekin savjetnik za medije

Komentara 7

NI
ninja72
19:26 01.07.2014.

Nema se vise sto cekati, put pod noge,kokosinjsc se stvarno rusi!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
19:08 01.07.2014.

Spašavaj se 'ko može... vidi čovjek da od SDP-a nema kruha

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
22:28 01.07.2014.

Hm, ne znaš ko je jača faca. Al dok državna lovica curi, baš te briga. Laprdaj sine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije