Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISAVLJE
Povratak na članak

Lekin savjetnik želi natrag na HRT kao šef programa

Ravnateljem Programa HRT-a htjeli bi biti: Zvonko Varošanec, Saša Runjić i Ilija Jandrić. Sljedeći tjedan izjasnit će se zaposlenici

Komentari 7

NI
ninja72
19:26 01.07.2014.

Nema se vise sto cekati, put pod noge,kokosinjsc se stvarno rusi!

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
19:08 01.07.2014.

Spašavaj se 'ko može... vidi čovjek da od SDP-a nema kruha

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
22:28 01.07.2014.

Hm, ne znaš ko je jača faca. Al dok državna lovica curi, baš te briga. Laprdaj sine.

VL
GE
genšer
21:34 01.07.2014.

samo jedna opaska uredništvu večernjaka.......ne na htv već na YUTEL!!

VL
KO
korindolovic
19:58 01.07.2014.

skroz nevezano, ajdmo lijepo ukinut HRT - ili barem maknut onaj namet iz zakona, rezultat će bit isti. tako i tako niko negleda to smeće (a smeće je još i veće upravo zbog prisilne naplate), jer imaš tisuću boljih i ciljanijih programa od tog, a nećemo morat ni čitat ovakve kvazivijesti.

VL
MA
margaritas
22:02 01.07.2014.

Samo nam jos on fali

VL
CR
crocro
06:23 02.07.2014.

Kako onda možete biti zadovoljni s programom HRT-a kada o emitiranju programa odlučuje politika a ne profesionalizam. Na HTV-u ne smije odlučivati politika, u vojsci ne smije biti politike i u policiji ne smije biti politike. To su opasnosti koje vrebaju u demokratskom sustavu. Zapravo u državnim službama ne bi smjelo biti politike i politikanstva, jer se stvaraju klanovi i tabori pa se već zna tko pripada kojem taboru pa dolazi do podjela i napetosti. Ne bi smjela politika dovesti nekog rukoviditelja, npr. u policiju, vojsku, HTV i dr. državne službe. Jer trpi demokracija i sloboda mišljenja. Članovi tabora koji znaju da imaju zaleđe u vlasti se osjećaju slobodno, a ovi drugi ne smiju niti pisnuti što ne bi smjeli, jer strahuju da ne bi letjeli s posla ili s pozicije na kojoj se nalaze. To nije dobro. Do jednog nivoa može ići politika, ali dalje od toga tj. do krajnosti ne bi smjela. Ljudi se boje svega i svačega što je povezano s politikom. Samo da mi je znati koja će vladajuća garnitura izbaciti politiku iz državnih ustanova. Bojim se da toga neće biti. Vladati se samo strah i neizvjesnost u sigurnost svoga posla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.