Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stožer za obranu Vukovara

Kaznena prijava protiv Gorana Radmana zbog 'terora nad zaposlenicima'

radman
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.02.2015.
u 12:24

Podsjećaju i kako je za djela, za koja se Radman tereti, predviđena kazna od jedne do devet godine zatvora

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara podnio je kaznenu prijavu protiv ravnatelja HRT-a Gorana Radmana zbog, kako navode, terora koji provodi nad zaposlenicima, primjenom samovoljnog, protuustavnog i protuzakonitog Etičkog kodeksa za novinare i kreativno osoblje, zbog zloupotrebe položaja i ovlasti, te zbog kršenja ustavnih odredbi.

- Mnoga od ovih kršenja jasno su vidljiva u slučaju otkaza novinarki Karolini Vidović Krišto, koji nije povučen unatoč jasnom ukazivanju na nezakonitost od sindikata HRT-a, HHO-a i HND-a. Zahvaljujući Hrvatskom helsinškom odboru i SOHV, hrvatska je javnost saznala za sve detalje nezakonitog otkaza Karolini Vidović Krišto, te za ostalo protuzakonito i protuustavno postupanje Glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana, navode iz Stožera.

Podsjećaju i kako je za djela, za koja se Radman tereti, predviđena kazna od jedne do devet godine zatvora.

>> Pisci pitaju postoje li Radman nad Radmanom i ZAMP nad ZAMP-om?

Komentara 16

DU
Deleted user
12:58 26.02.2015.

Ako ga osude, više nikada neće moći nositi štafetu.

Avatar navijač
navijač
12:43 26.02.2015.

Dok je ova garnitura na vlasti ovom gadu neće sudit nitko, a kad se vlada promjeni otići će i on. Cilj i jeste razjediniti i što više ocrniti hrvatsku državu a to je radman dobro obavio kao direktor ove udbaške utvrde.

BA
balic
13:44 26.02.2015.

Ajd nek se netko sjetio i njemu stat na kraj ,ali nista od toga ..Zna se tko ovakve kao njega drze u HRT,dok su oni trpit ce te ga htjeli il ne .. ja cu odjavit predplatu jer ionako ne gledam jutv..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije