Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.11.2014. u 11:00

Umjesto toga, Bandić je odabrao šutnju iako je prije toga između redaka poručio da je njegovo uhićenje politički motivirano!? Bit će da Remetinec loše utječe na Bandićev politički refleks...

Nakon što se Zoran Milanović dva puta nije pojavio na sudu kao svjedok u tužbi Milana Bandića protiv HRT-a, zbog čega je sutkinja premijeru zaprijetila da će ga novčano kazniti ako to učini još jednom, jučer ujutro “scena” je napokon bila kompletna. U Palaču pravde došle su dvije kolone – Milanović u pratnji tjelohranitelja i Bandić ravno iz Remetinca u pratnji policije.

No “glavni glumac” neobjašnjivo je zakazao – Bandić nije iskoristio priliku koju je tako dugo čekao, Milanoviću nije postavio nijedno pitanje! Kako, zašto, što mu bi? Pa zar to nije bio najvažniji razlog zbog kojeg je Bandić uopće i pokrenuo čitav niz tužbi protiv novinara i medijskih kuća koje su prenijele Milanovićeve izjave kojima premijer Bandića usred lokalnih izbora povezuje s korupcijom. Glavni glumac upropastio je predstavu koju je pomno planirao, a scenu koja je trebala biti klimaks jednostavno je preskočio. “Stojite li vi iza mog uhićenja?”, pitanje je koje glavni glumac, uvjereni smo, tako žarko želio postaviti sporednom glumcu usred sudnice.

Umjesto toga, Bandić je odabrao šutnju iako je prije toga između redaka poručio da je njegovo uhićenje politički motivirano!? Bit će da Remetinec loše utječe na Bandićev politički refleks...

>> Bandić: Zbog Milanovićeve izjave pio sam sedative, nisam mogao spavati

Komentara 23

GO
goricaV
11:54 06.11.2014.

Lijepo je Milanović izrežirao ovaj cirkus, ali režiser Milanović bu nakon gubitka izbora završil tam gdje je naumil strpati Bandića. Sve bu se razotkrilo, nek još godinu dana uživa Milanović u svojoj fotelji, nebu još dugo taj najgori premijer, najgore vlade u EU još dugo nedodirljiv.

AL
Alkana
11:43 06.11.2014.

Glavni glumac je neosporno Milanović! Već 3 dobre godine glumi premijera!

MI
miso
11:18 06.11.2014.

Hrvatska je cijela ovdje opisana scena. ''Stojite li vi SDP-ovci, HDZ-ovci, HNS-ovci, HSS-oci ... iza našeg gospodarskog i ljudskog porobljavanja?'' pitanje je koje 4 milijuna sporednih glumaca žarko žele postaviti navedenim glavnim glumcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije