Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska zvijezda

Ovako je izgledala kad je imala samo 15 godina. Prepoznajete li je?

nina badrić
Foto: Facebook
1/4
09.02.2015.
u 18:15

Po uzoru na kolegice s estrade, svojom starom fotografijom na društvenim mrežama pohvalila se i Nina Badrić.

Talentirana pjevačica iznimnih vokalnih sposobnosti koja se na estradnoj sceni pojavila prije gotovo tri desetljeća odlučila se prisjetiti svojih glazbenih početaka. Fotografijom iz kasnih 80-ih, kada je imala samo 15 godina, Nina Badrić pohvalila se na svom Facebook-profilu

"Sweet fifteen", napisala je kratko pjevačica pokraj fotografije koja je izazvala oduševljenje njenih fanova. Njena vjerna publika na fotografiju iz mladenačkih dana uzvratila je komplimentima.

"Lijepo je vidjeti karijeru koja traje bez skandala i populizma", "I danas slatka i draga kao da si uvijek u fazi sweet 15", "Najbolja, najljepša diva, ostale pjevačice nisu joj ni do koljena", samo su neke od poruka koje su pjevačici ostavili njeni vjerni obožavatelji.

 

>>Nina Badrić srela najbolje odjevenog muškarca na svijetu pa uslikala 'selfie' s njim

>>Nina Badrić ponovno je zaljubljena!

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:47 10.02.2015.

Volim Ninu Badrić, pogotovo pjesmu "Niko kao ti" . Ali možete pisati o važnijim stvarima. Recimo 2 Cellos je no 1. u ovome trenutku na američkoj Billboard Classic Album Charts, s albumom "Celoverse", snimljenim za Sony u Japanu. Ušli su direktno i niotkuda na broj 1, lista je za 14. veljače 2015. Nikad nitko iz Hrvatske nije bio broj 1. na nekoj listi časopisa Billboard. Najviše plasirani, nekada davno, bio je Ivo Robić s "Morgen", pjevano na njemačkom jeziku. Ogroman uspjeh ovog uspješnog dvojca, sve čestitke. I oprostite na komentaru pod temu "Hrvatska zvijezda", mislim da u ovome trenutku imate što i to vrlo aktualno napisati o 2 Cellos, zaslužili su, kao i Nina Badrić, dakako. Hej, broj 1 na američkoj top listi albuma klasične glazbe, da li ste u VL svjesni što to znači!!!

OB
Objektivno...
22:56 09.02.2015.

Sjećam se jedne fotke na kojoj je rekla da joj ne može odoliti ni jedan muškarac. A onda ode s bebačem

LA
Laura Anny
19:27 09.02.2015.

da bio je to njezin san 15-tih godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije