Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tisuće fanova

Opća opasnost održala koncert karijere na Šalati

Opća opasnost na Šalati
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
17.09.2016.
u 23:55

Kako je i ranije najavljeno, bend je publici predstavio presjek hitova dugogodišnje karijere tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, grupa Opća Opasnost, ove subote održala je najveći samostalni open air koncert u Zagrebu!

Kako je i ranije najavljeno, bend je publici predstavio presjek hitova dugogodišnje karijere tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

"Uzalud sunce sja", "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jače od sna", "Doktore", "Opća Opasnost", "Mjesečar", "Pobjego sam", "Za svaku tvoju suzu", samo su neke od pjesama uz koje je publika mogla uživati na cjelovečernjem nastupu Opće Opasnosti. 

Predgrupa su im bili mladi i perspektivni bend O.S.D.S. koji njeguje moderan i drugačiji pristup prema tamburama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije