Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimao u biogradu

Jole objavio videospot za ljetni hit 'Pijanica nisam'

jole
Foto: PR FOTO
1/3
24.07.2015.
u 15:41

Jole će ovog petka nastupiti u klubu Aqua u Biogradu, u subotu u Taru pokraj Poreča te u nedjelju u Medulinu, gdje će publika prvi put uživo moći s njim zapjevati novu pjesmu

Novi ljetni hit popularnog splitskog pjevača ''Pijanica nisam'' dobio je svoju ekranizaciju. S ovom pjesmom Jole je nastupio na ovogodišnjem Splitskom festivalu gdje je oduševio cijele Prokurative. Glazbu i tekst potpisuje bračni par Huljić s kojima Jole surađuje dugi niz godina, aranžman potpisuje Leo Škaro, dok je za režiju spota bio zadužen Leo Bartulica. Za pjesmu koja je po reakcijama publike već postala ljetni hit, Jole kaže: ''To je odlična zabavna pop pjesma, koja savršeno odgovara ljetnoj atmosferi i koja vas s prvim taktovima tjera na ples''.

Jole će ovog petka nastupiti u klubu Aqua u Biogradu, u subotu u Taru pokraj Poreča te u nedjelju u Medulinu, gdje će publika prvi put uživo s njim moći zapjevati novu pjesmu. Kao i svako ljeto do sada, Jole nastupa na mnogo koncerata duž jadranske obale, a detalje oko njegove ljetne jadranske turneje možete pratiti na njegovoj Facebook stranici.

>>Estradna krema okupila se na Prokurativama. Evo tko je sve slavio na Splitskom festivalu!

>>Poznati se pridružili partijanerima : I Giuliano i Jole do zore plesali na Ultri

Komentara 1

KL
klosar
06:34 25.07.2015.

nece publika moci prvi put zapjevati jer ju je izveo vec na proslih x koncerata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije