Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fit linija

Ivana Mišerić iznenadila ovako seksi fotografijom

Ivana Mišerić
Foto: Instagram, Pixsell
1/5
02.03.2017.
u 13:05

Prozirna haljina od čipke u kojoj se radijska voditeljica fotkala pokazala je da se Ivanin tempo vježbanja isplati...

- Haljina nema smisla, ako muškarca ne privlači da je skine s vas - napisala je radijska voditeljica Ivana Mišerić uz fotografiju na kojoj na sebi ima crnu, prozirnu, čipkastu haljinu s potpisom Larie by Marina Lacković.

Na sljedećoj fotografiji koju je objavila Ivana je pokazala kako haljina izgleda i sa stražnje strane i pokazala je da haljina dosta toga otkriva, što su joj u komentarima spomenuli i obožavatelji i pohvalili njeno mišičavo i seksi tijelo.

Ivana je natjecateljica četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a izgleda da je i njoj kao i njenoj kolegici iz showa Nives Celzijus najdraža zanimacija u pauzama snimanja fotkanje seksi selfija. 

Za Ivaninu fit liniju zaslužno je vježbanja.

- Redovito vježbanje moja je svakodnevica. Rano ustajanje i naporan radni tempo zahtijevaju dobru kondiciju. Nakon svakog treninga osjećam se preporođeno i zaista pozivam sve da što više vremena budu aktivni. Dokazano je da aktivnost i produžuje životni vijek!

 

 

...looking forward to this sunday... 😉 #countdown #tlzphr #novatv #veselo 🙃

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

 

>>Ivana Mišerić: Pristajale bi mi uloge macho muškaraca

>>Stigao je i taj trenutak, otvaramo glasovanje za Večernjakovu ružu

Komentara 4

DU
Deleted user
15:02 02.03.2017.

sad su se i radijske voditeljice počele svlačiti..?

ON
onazg
15:33 02.03.2017.

Ajme koja antipatična ženskulja, iritantna do bola

AU
austrougarskigeneral
18:38 02.03.2017.

sexy ivana volim je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije