Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

S autobusa otpao kotač i zabio se u auto, vozačica smrtno stradala

prometna nesreća,policija
Foto: ilustracija
26.09.2014.
u 07:20

Nesreća se dogodila u 19.50 sati. Prema neslužbenim informacijama vozačica u osobnom automobilu njemačkih registracija smrtno je stradala

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19,30 sati na dionici Istarskog ipsilona Lupoglav-Cerovlje poginula je jedna osoba. Autobusu Črnja Toursa koji se kretao prema Pazinu ispao je stražnji lijevi kotač, udario u kombi koji je naišao iz suprotnog smjera, a potom se odbio i pao na krov osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka koji se kretao iza autobusa.

U trenutku kada je kotač pao na krov automobila, usmrtio je 55-godišnju vozačicu, njemačku državljanku, dok je suvozač zbog ozljeda prebačen u pulsku opću bolnicu. Zbog ove teške nesreće dionica Ipsilona između čvora Lupoglav – Cerovlje bila je zatvorena za promet nekoliko sati.

Komentara 4

PA
parasa
09:51 26.09.2014.

@pobjednik95, pa zato šta je klimava.

ZG
zgbzoran
09:44 26.09.2014.

chemica; hahahaha, stvarno ne volim blatiti nikoga ali ti ne da miješaš kruške i jabuke nego ti miješaš ananas i "little boy". trebala bi pitati nassu da nije slučajno i challenger, pa i columbia bili kod jože na servisu hahahahha

UM
Umjereni
10:00 26.09.2014.

Država je farsa jer se ne brine o poštivanju zakona koje donosi. Ja u životu nisam vidio policiju da zaustavlja autobus ili teretno vozilo kako bi ga pregledalo. Ima onih smiješnih pokušaja na autocesti mjerenja vagom da vozilo nije u pretovaru, smiješnih s obzirom koliko često to rade, ali da poput njemačkih policajaca sustavno provode kontrole u kakvom je stanju teretno vozilo / autobus ili kako je teret osiguran, i slično, toga kod nas nema. Što je država nego farsa ako donosi zakone koje ne želi, ne zna kontrolirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije