Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neopreznost u stupnom

Kazneno prijavljen jer nije spustio polubranike na pružnom prijelazu

Stupno,pružni prijelaz
Nikola Cutuk/PIXSELL
04.03.2015.
u 15:02

Srećom do nesreće nije došlo, a čuvar je alkotestiran te je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola

Zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom kazneno je prijavljen 52-godišnji čuvar željezničkog-cestovnog prijelaza u Stupnu, pokraj Siska. Za njega je policija utvrdila kako u utorak, 3. ožujka u vremenu od 8.34 do 8.41 sati, na pružnom prijelazu u Stupnu prije dolaska vlaka nije spustio polubranike, tako da je putnički vlak prošao kroz takav nezaštićeni prijelaz.

Srećom do nesreće nije došlo, a čuvar je alkotestiran te je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola.

>>Vlak naletio na tegljač, vukao ga 50 metara

>>Vlak se zabio u kamionsku prikolicu, najmanje 30 ozlijeđenih

Komentara 3

Avatar emilsalis
emilsalis
16:40 04.03.2015.

Pa dokle ce HZ imati te indijske sisteme bezbednosti .Automatizacija i modernizacija !!1

ZA
zambezi
16:41 04.03.2015.

Kad se desi nesreca,onda ce HŽ ugradit automatsko spuštanje rampe.

MX
Mister X
18:24 04.03.2015.

Koji veliki bjedni primitivitet u Europskoj Balkaniji još i dan danas.. Ručni pogon branika tko sam skoro strado za dlaku u Tuzli kada je tip isto zatajio i nije pustio to s-ra-nje i to prije 45 godina. Balakn ostaje bjednana selendra na svaki način ama za ništa nema se novaca ni dan dans ... Strahota i sramota ! ( Sada če čovjeka kazniti ! za što zono što se nije dogodilo ? I kolika kazna ??? da je naišao autobus pun dijece ? ) Ili samo jedan kriminalac u svom vozilu i stradao ili ništa se nije dogodilo opomena ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije