Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak istrage

Član uprave i šefica pravne službe HRT-a na razgovoru u policiji

HRT (1)
Davor Višnjić/Pixsell
12.07.2012.
u 20:10

Nastavak je to akcije koja je započela prije šest dana kada su u zgradu Hrvatske radiotelevizije ušli istražitelji u pratnji policajaca

Policija se danas oko 16 sati ponovo pojavila na HRT-u i to po nalogu suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, piše tportal.

Istražitelji su prikupljali dodatnu dokumentaciju i na razgovor pozvali  šeficu pravne službe Zrinoslavu Delić i člana uprave HRT-a Marka Ugarkovića, koji su nakon obavljenog razgovora pušteni kućama.

Nastavak je to akcije koja je započela prije šest dana kada su u zgradu Hrvatske radiotelevizije ušli istražitelji u pratnji policajaca. Cilj njihova posjeta bila je pravna služba, a krajnja meta zaposlenici koji su, sumnja se, sklapali za televiziju nepovoljne ugovore s vanjskim produkcijskim kućama te s odvjetničkim društvima koja provode ovrhe za HRT.

Komentara 5

MI
misoana
23:51 12.07.2012.

Hitno mijenjati kompletnu upravu i urednike.

MA
Maniac
06:34 13.07.2012.

@ misaona : I obavjestajno podzemlje na celu sa Hloverkom !

OB
-obrisani-
08:14 13.07.2012.

Obavjesni razgovor počinje u 08.00 sati, nazočni Z.D i M.U ispred HRT i inspektor K.K ispred MUP RH: Dobar dan, dobar dan, jel će biti novih epizoda CSI Miami, hoće, super, ajd bar javite kada, može dobro.doviđenja, bok,bok,. Obavjesni razgovorr završen u 08.11 sati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije