Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Kličko:

'Imam božićni dar za Furyja i obožavatelje, želim uzvrat!'

Vladimir Kličko - Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.12.2015.
u 18:48

Nakon nekoliko neprospavanih noći sada sam siguran u svoju odluku i želim pokazati da sam bolji negoli što sam pokazao u subotu - objavio je Kličko.

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko, koji je nakon 11 godina vladavine izgubio naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji od Engleza Tysona Furyja, zatražio je uzvrat, koji bi se trebao održati sljedeće godine.

"Imam božićni dar za Furyja i sve obožavatelje boksa, jer ću iskoristiti pravo iz ugovora na uzvratni meč. Nakon nekoliko neprospavanih noći sada sam siguran u svoju odluku i želim pokazati da sam bolji negoli što sam pokazao u subotu. Novi podbačaj ne dolazi u obzir", objavio je 39-godišnji Kličko na svojoj internetskoj stranici.

Fury je u subotu u Düsseldorfu na bodove pobijedio Vladimira Klička i oduzeo mu pojaseve svjetskog prvaka u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO.

Furyjev ujak i trener Peter Fury izjavio je da su sretni što će doći do uzvratnog dvoboja. 

>>Trener Tysona Furyja dogovorio uzvratni meč s Kličkom u svibnju

 

A message to the fans of boxing.

Videozapis objavljuje Wladimir Klitschko (@klitschko_official)

 

Komentara 13

L0
luena 01
19:27 02.12.2015.

Neda mu vrag mira... Izazivas dok te ne nokautira, onda ces se oprostiti od boksa....?!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:19 02.12.2015.

A šta se može promjenit u tako kratkom vremenu ? Vladimir koji mjesec stariji a Furyu se dugačke ruke sigurno neće skratit !

Avatar mojrodjo
mojrodjo
19:15 02.12.2015.

fury sad ga bas razvali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije