Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Zubak Grupa novčanom nagradom iznenadila svoje zaposlenike

Zubak Grupa odlučila je iznenaditi zaposlenike i planirana sredstva za godišnje druženje koje se ove godine neće održati zbog loše epidemiološke situacije u iznosu od 600.000 kuna u potpunosti podijeliti njima
24. studenoga 2021. u 08:00 3445 prikaza
Zubak Grupa
Pogledajte galeriju 1/2

Zubak Grupa ove je godine uvela niz pogodnosti za svoje zaposlenike, od uvođenja interne aplikacije za poboljšanje komunikacije, povećanja broja dana godišnjih odmora, uvođenja godišnjeg bonus sustava za svih 600 zaposlenika, do mnogih drugih. Pokazatelj je to kontinuiranog ulaganja u svoje zaposlenike, ali i dokaz da joj je zadovoljstvo istih na prvom mjestu.

Ova godina trebala je završiti tradicionalnim godišnjim druženjem svih zaposlenika iz Hrvatske i regije. Okupljanje je to na kojem se slave timski i individualni uspjesi te nagrađuju oni najbolji i najlojalniji, a koje se ove godine neće nažalost održati zbog loše epidemiološke situacije uslijed pandemije covid-19.

Zubak Grupa | Autor : Ivan Zubak, predsjednik Uprave Zubak Grupe

Stoga je Zubak Grupa odlučila iznenaditi zaposlenike i planirana sredstva za godišnje druženje u iznosu od 600.000 kuna u potpunosti podijeliti njima. Tako će svakom djelatniku uz plaću za mjesec studeni biti isplaćen i dodatak od 1.000kn neto, a pripremljeni su im i blagdanski pokloni, dok će njihova djeca do 11 godina starosti povodom Svetog Nikole dobiti poklon pakete sa igračkama.

Iza malih stvari krije se jedno veliko HVALA svim zaposlenicima na odličnom timskom radu, požrtvovnosti i vedrom duhu.

Susjed uhvaćen na kameri kako ulazi u spavaću sobu
uhvaćen na djelu
Dali su susjedu ključ od svog doma, zaprepastili se kada su vidjeli snimku s kamere
Astellas d.o.o.
TIHA BOLEST
Pregled koji bi svi muškarci stariji od 40 godina trebali obaviti