Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Želite raditi u Facebooku? Traže Hrvata za posao u Dublinu

Pliva pak traži menadžera upravljanja porezima (m/ž) u Zagrebu
18. rujna 2018. u 15:01 2 komentara 768 prikaza
posao
Foto: Thinkstock

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Irska HRVAT U IRSKOJ 'Tjedno zaradim 500 eura, svatko tko je nesretan u Hrvatskoj trebao bi doći ovdje'

Facebook Ireland, vodeća internetska društvena mreža koju je 2004. godine osnovao Mark Zuckerberg, zapošljava djelatnika na poziciji: Market Specialist - Market Operations (m/ž) u Dublinu, u Irskoj. Na ovom poslu ćete rješavati sve probleme koje svakodnevno pristižu putem ove društvene mreže. Potrebno vam je dvogodišnje iskustvo u istom ili srodnom području, strateško razmišljanje i sposobnost brzog rješavanja problema. Provjerite sve detalje ovog impresivnog natječaja i presedana koji je Facebook izveo objavivši natječaj putem portala posao.hr.  Klik na link. Sretno!

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Traže osobu za radno mjesto Local Project Coordinator (m/ž) s mjestom rada u gradu Zagrebu. Opširnije o opisu posla u zadatcima, pročitajte ovdje.

Ilustracija Milan A. Račić S pravim poslom Hrvatska ima neusporedive prednosti pred drugima

PLIVA Hrvatska d.o.o., više od 95 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja i kao članica jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu, proširuje svoj tim u svrhu još boljeg poslovanja. Trenutno ima raspisan natječaj za menadžera upravljanja porezima (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko imate minimalno petogodišnje iskustvo vezano uz PDV i porez na dobit, a vaše je područje ekonomija, ne propustite priliku. Detalji su na linku.

Pevec brine o ljudima. Postanite dio ovog tima i aplicirajte za radno mjesto: Područni voditelj (m/ž), za rad u Sesvetama. Vaš će posao izgledati tako da ćete biti odgovorni za operativno upravljanje prodajnim centrima te organizatori i koordinatori rada djelatnika u prodajnim centrima unutar područja. Ako imate višegodišnje iskustvo u prodaji, ne propustite kliknuti na link i provjeriti uvjete prijave.

radnici EUROSTAT Zaposlenost u EU dosegnula nove rekordne razine

Adecco za svog klijenta Vipnet d.o.o.,  vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj s dugogodišnjom internacionalnom tradicijom poslovanja, zapošljava Savjetnika u prodaji (m/ž), za rad u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje profesionalna i ugodna radna okolina, fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće, sukladno ostvarenim prodajnim rezultatima. Zainteresirani ste? Prijavite se.

MKD Biro d.o.o., knjigovodstveni servis s dugom tradicijom, zapošljava Knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Idealan zaposlenik treba imati minimalno srednju stručnu spremu ekonomskog smjera, dvogodišnje iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, poznavanje rada u Pantheonu (prednost). Također, od vas se očekuje točnost, ažurnost, ustrajnost, predanost i motiviranost u ostvarivanju zadanih ciljeva. Prijavite se možete preko linka. Sretno.

Plaža Slanica PODACI EUROSTATA Radimo više od EU prosjeka a ne možemo otići na godišnji odmor

posao.hr za klijenta zapošljava IT specialista (m/ž) u Sloveniji. HTML 5, .NET framework, Javascript/Java/C++/C, PHP/Python, nisu samo 'šifre' za vas, nego se odlično snalazite u tom polju? Uz to ste osoba gladna stjecanje novih znanja i timski ste igrač? Prijavite se brzom prijavom.

The United Nations Office for Project Services (UNOPS) ima raspisan natječaj na poziciji: Head of Support Services (m/ž) u Zagrebu. Trogodišnje voditeljsko iskustvo, poznavanje engleskog i/ili francuskog ili španjolskog jezika, dobrodošli su kako biste se uklopili u ovaj natječaj. Koje još kvalifikacije trebate imati? Provjerite na linku.

Miele, već 120 godina predvodnik u inovacijama vrhunskih kućanskih i ugradbenih uređaja, zapošljava na 2 pozicije. Prodajni predstavnik - Regija Sjever (m/ž) i Mlađi prodajni predstavnik - Regija Jug (m/ž), pozicije su koje su vam na raspolaganju za prijavu do 1.10. Informirajte se i aplicirajte putem linka.

Bruno Alloro Otimaju se za njegov kruh Francuz prije četiri godine doselio u Hrvatsku i radi svoj posao iz snova

posao.hr, specijalizirani portal za zapošljavanje koji već više od 15 godina uspješno spaja ponudu i potražnju na tržištu rada, proširuje prodajni tim i traži Savjetnika u prodaji (m/ž). Na ovom poslu ćete svakodnevno biti u komunikaciji s klijentima – najvećim kompanijama u Hrvatskoj, a sve s ciljem pronalaženja najboljeg rješenja za svoje klijente. Komunikativni ste? Volite prodaju i krase vas vještine uspješnog pregovaranja? Odlično određujete prioritete? Timski ste igrač? Baš vas tražimo! Kliknite na link i sretno s prijavama.

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale
  • antonio:

    Da li je možda netko od vlasnika VL i suvlasnik turističke agencije u Irskoj ili Njemačkoj?