Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vanja Halilović imenovana na poziciju direktorice marketinga tvrtke Kutjevo d.d.

Vanja Halilović
Foto: Promo
1/3
19.02.2020.
u 14:06

Početkom veljače je Uprava tvrtke Kutjevo d.d. imenovala novu direktoricu marketinga, Vanju Halilović, koja će svojim medijskim i HoReCa iskustvom te inovativnim idejama pridonijeti strategiji razvoja, širenja i pozicioniranja vina iz portfelja vinarije Kutjevo.

Uprava tvrtke Kutjevo d.d. početkom veljače je na poziciju direktorice marketinga imenovala Vanju Halilović, mag. nov., koja dolazi u vinariju Kutjevo s odličnim poznavanjem prodajnih i marketinških trendova HoReCa tržišta te dugogodišnjim iskustvom rada na nacionalnim i lokalnim televizijama.

Foto: Arena Hospitality Group

«Izuzetno sam sretna što ću surađivati s vrhunskim timom stručnjaka na vrlo izazovnim projektima te što ću imati priliku kreativnim i inovativnim strategijama pridonijeti razvoju, širenju i pozicioniranju vina iz portfelja vinarije Kutjevo. S obzirom na to da sam u posljednjih nekoliko godina bila uključena u projekte vrhunskog ugostiteljstva, bila sam u poziciji pratiti HoReCa trendove u Hrvatskoj i svijetu koji će mi svakako biti od pomoći pri realizaciji uspješnih rezultata u Kutjevu», proučila je Vanja Halilović nakon preuzimanja nove pozicije.

Foto: Arena Hospitality Group

Uprava Kutjeva d.d. je kao dugoročni cilj Odjela prodaje i marketinga postavila razvoj i širenje distribucije premium linija buteljiranog programa u kojem Vanja Halilović kao zadatak ima definiranje i postavljanje strateških komunikacija te implementaciju medijskih kampanja.

Vinarija Kutjevo u posljednjih pet godina transformirala je način rada i značajno unaprijedila rezultate strateškog distribucijskog područja na razini Hrvatske i izvoznih tržišta s ukupnom godišnjom prodajom od pet milijuna litara vina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije