Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Tražite posao? Posao nude FINA, Medtronic, Bluesun Hotels & Resorts...

Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan
24. veljače 2021. u 16:49 1 komentara 1211 prikaza
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Hrvatske kune Državni zavod za statistiku Prosječna plaća za prosinac 6.999 kuna, 5,7 posto viša na godišnjoj razini

Altera Esca d.o.o. zapošljava na pozicijama Office Manager (m/ž), knjigovođa (m/ž) i konobar (m/ž). Poslodavac nudi postupni prelazak rada na neodređeno te plaću do 8.000 kuna bruto s uključenim prijevozom. Mjesto rada je Zagreb, a aplicirati možete do 10.3. Na željenu poziciju aplicirajte ovdje.                                                                                   

Kuehne & Nagel d.o.o. zapošljava suradnika u operativi (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 2.3. Odgovornosti radnog mjesta su koordiniranje narudžbi stranaka s timom za brigu o kupcima, partnerima, KN mrežom i dobavljačima. Uvjeti su završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje, najmanje dvije godine radnog iskustva i dobro poznavanje cestovnog prometa, analitičke vještine, sposobnost rada pod pritiskom te poznavanje MS Office paketa. Prijavite se putem linka.

Agencija Manpower za potrebe klijenta u potrazi je za samostalnim računovođom (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3.3. Uvjeti su minimalno pet godina iskustva, operativno iskustvo u području obračuna plaća, samostalnost u radu, poštivanje rokova, mogućnost kvalitetnog rada u stresnim situacijama. Očekuje se iskustvo rada u knjogovodstvenom servisu te aktivno korištenje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Primošten Burnji: Uljare za preradu maslinovoga ulja još uvijek imaju pune ruke posla Cijene odlične, no je li ono pravo? Alarmantni nalaz inspektorata: Čak svako drugo maslinovo ulje je lažno

Nord Produkt d.o.o. zapošljava planera proizvodnje (m/ž) u Samoboru. Prijave su otvorene do 4.3. Ključne su odgovornosti planiranje dnevne/ tjedne/ mjesečne proizvodnje, planiranje normativna rada i materijala za sve faze proizvodnje i slično. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog usmjerenja te radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim ili istim poslovima. Potrebno je izvrsno znanje rada na računalu, interes za upravljanje procesima i sustavima te razvijen osjećaj za rad u timu. Aplicirajte.

Industrial Projects d.o.o. u potrazi su za voditeljem kampa (m/ž) u Fažani. Rok prijave je 2.3. Potrebno je znanje hrvatskog, engleskog i njemačkog jezika. Znanje talijanskog je prednost. Nudi se rad u stimulativnom ambijentu uz mogućnost napredovanja, stalno usavršavanje kroz internu Akademiju te složan tim. Prijavite se.

Medtronic zapošljava na pozicijama Sales Representative (m/ž) - Surgical Innovations (EMID/EBD), Regulatory Affairs Specialist (m/ž) i CRHF Sales Representative / Technical Consultant (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, Uvjeti za rad su fakultetska diploma i dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuju snažne interpersonalne vještine, sposobnost izgradnje i održavanja snažnih poslovnih veza te spremnost na putovanja. Prijavite se.

German Chancellor Merkel speaks on government's response to COVID-19 pandemic, in Berlin Kritike na plan IRK-a U medije iscurio plan za otključavanje Njemačke, Merkel: Već smo u 3. valu!

Južni pol d.o.o. zapošljava stručnjaka za komunikacije (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 1.3. Posao obuhvaća osmišljavanje kreativnog sadržaja za različite komunikacijske kanale, sudjelovanje u kreiranju komunikacijskog plana, provođenje i prolagođavanje komunikacijskih aktivnosti, praćenje i analiziranje trendova. Potrebne su najmanje dvije godine iskustva u komunikacijama te visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava u Omišu: voditelj recepcije (m/ž), recepcioner/ noćni recepcioner (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), voditelj domaćinsktva (m/ž), voditelj wellnessa (m/ž), wellness terapeut (m/ž), konobar (m/ž), sobarica/ čistačica (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Prijavite se na željeni posao putem linka.

FINA traži specijalista za edukaciju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3.3. Posao obuhvaća pripremu i planiranje programa edukacije radnika, osmišljavanje edukacije te pripremu radnionica i materijala, provođenje edukacije u skladu s programom i slično. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema društveno humanističkog smjera, radno iskustvo, znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu. Aplicirajte.

Posao.hr za klijenta traži financijskog kontrolera (m/ž) te IT supervizora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 1.3. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, dinamično radno okruženje, kontinuirano usavršavanje te mogućnost napredovanja. Provjerite više i aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

poginulo 298 ljudi
Snimke dokazuju da su MH17 srušili separatisti u Ukrajini: ‘Kamo da odvezemo tu krasoticu?’
d
PROLJETNI NATJEČAJ
Najnoviji trend – Pastelno proljeće
  • Beny:

    Nemam 7 zivota kao macka, pa da bih jedan zivot mogao baciti gubeci vrijeme da bih radio u HR za kikiriki, a ona jos u mirovini bio socijalni slucaj!