Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan novca

Studenti debatirali o životnom osiguranju

09.11.2010., Ekonomski fakultet, Kennedyjev trg, Zagreb, - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipovic drzi predavanje na Ekonomskom fakultetu na temu Borba protiv korupcije - borba za ljudska prava. I najveca studentska dvorana bila je pretijesna za sve
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Autor
Valentina Weisner Mijić
16.03.2016.
u 06:30

HUO, Hanfa i Ekonomska klinika organizirali su u sklopu Europskog tjedna novca debatu na Ekonomskom fakultetu

Investicijsko ili klasično životno osiguranje, veći rizik i veći prinos ili niži rizik i sigurna, ali skromna dobit – time su se na debati “Životno osiguranje – štednja i/ili investicija“, jučer bavili studenti zagrebačkog Ekonomskog fakulteta. Susret, na kojem su uvodne riječi održali članica upravnog vijeća Hanfe Branka Bjedov Kostelac, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje Hrvoje Pauković i direktor sektora za životna osiguranja Croatia osiguranja Željko Jukić, organizirali su u sklopu Europskog tjedna novca Hanfa, HUO i Ekonomska klinika, promičući financijsku pismenost.

– Hanfi su pokazali da ih čekaju odgovorni potrošači, osiguravateljima da ih čekaju klijenti koji žele inovativne proizvode i “life-cycle” ulaganja (cjeloživotna ulaganja, op.a.), a nama na fakultetu da su to naši najbolji proizvodi i da dobro radimo – prokomentirao je nakon debate Jakša Krišto, docent na Katedri za financije Ekonomskog fakulteta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije