Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Studenti debatirali o životnom osiguranju

HUO, Hanfa i Ekonomska klinika organizirali su u sklopu Europskog tjedna novca debatu na Ekonomskom fakultetu
16. ožujka 2016. u 06:30 0 komentara 168 prikaza
09.11.2010., Ekonomski fakultet, Kennedyjev trg, Zagreb, - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipovic drzi predavanje na Ekonomskom fakultetu na temu Borba protiv korupcije - borba za ljudska prava. I najveca studentska dvorana bila je pretijesna za sve
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Investicijsko ili klasično životno osiguranje, veći rizik i veći prinos ili niži rizik i sigurna, ali skromna dobit – time su se na debati “Životno osiguranje – štednja i/ili investicija“, jučer bavili studenti zagrebačkog Ekonomskog fakulteta. Susret, na kojem su uvodne riječi održali članica upravnog vijeća Hanfe Branka Bjedov Kostelac, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje Hrvoje Pauković i direktor sektora za životna osiguranja Croatia osiguranja Željko Jukić, organizirali su u sklopu Europskog tjedna novca Hanfa, HUO i Ekonomska klinika, promičući financijsku pismenost.

– Hanfi su pokazali da ih čekaju odgovorni potrošači, osiguravateljima da ih čekaju klijenti koji žele inovativne proizvode i “life-cycle” ulaganja (cjeloživotna ulaganja, op.a.), a nama na fakultetu da su to naši najbolji proizvodi i da dobro radimo – prokomentirao je nakon debate Jakša Krišto, docent na Katedri za financije Ekonomskog fakulteta.

Romb Technologies
EUROPSKI FONDOVI
Romb Technologies: Razvijamo autonomne viličare koji bi mogli preokrenuti industriju naopačke
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.