Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protupožarna oprema

Pastor oprema aerodrom u Armeniji za 4 milijuna kuna

požar
Arhiva VL
07.06.2010.
u 14:53

Zagrebački Pastor Inženjering zajedno s Pastorom iz Moskve, članom Pastor Grupe, potpisao je ugovor o projektiranju i opremanju novog terminala aerodroma Zvartnots u Erevanu.

Zagrebački Pastor Inženjering zajedno s Pastorom iz Moskve, članom Pastor Grupe, potpisao je četiri milijuna kuna vrijedan ugovor o projektiranju i opremanju novog terminala aerodroma Zvartnots u Erevanu, glavnom gradu Armenije.

Pastor će tako izraditi sustav protupožarne zaštite od vatrogasnih aparata do sofisticiranog fiksnog sustava za gašenje požara. Prema riječima Domagoja Ivana Miloševića, predsjednika uprave Pastora, to je prvi takav ugovor potpisan nakon 1991. godine s jednom od država bivšeg Sovjetskog Saveza, a izvan Ruske Federacije. Radovi na aerodromu koje treba izvesti Pastor trebaju bti gotovi do kraja ove godine, a Pastor je podizvođač glavnom izvođaču MLL industriesu iz Ervana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije