Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Novim kreditom od 44 milijuna eura CERP će zatvoriti postojeći

Vlada bi trebala odobriti državno jamstvo Centru za restrukturiranje i prodaju
05. lipnja 2017. u 17:40 0 komentara 189 prikaza
Erste banka
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Vlada bi trebala odobriti državno jamstvo Centru za restrukturiranje i prodaju (CERP) za kredit koji će u visini od 44 milijuna eura podići kod Erste&Steiermarkische banke. Ponuda je odabrana na javnom natječaju, a zadovoljavajućom ju je potvrdilo Upravno vijeće CERP-a na čelu s ministrom državne imovine Goranom Marićem, koji će Vladi predložiti da podupre kreditni aranžman CERP-a.

Novim kreditom planira se pokriti postojeći kredit CERP-a kod Erste banke, koji na naplatu dolazi potkraj srpnja. U postupku nabave dugoročnog kredita od 44 milijuna eura odabrana je poboljšana ponuda Erste banke s ponuđenom cijenom od 14,6 milijuna kn. 

euri nakon rekordne 2016. Zbog Agrokora banke zaradile tek trećinu lanjske dobiti Ante Ramljak Jačaju tim Poslušali Ruse: Agrokor u Konzum dovodi operativnog menadžera švicarac hub Prvi put u posljednje dvije godine rastu krediti građanima

 

 

Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.