Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New Link

Njuškalova konferencija o nekretninama i auto moto industriji

konferencija
Foto: Thinkstock
04.09.2017.
u 11:45

Njuškalo i ove godine organizira New Link konferenciju, koja se održava 03. i 04. listopada u Muzeju suvremenih umjetnosti u Zagrebu.

Njuškalo je najveća hrvatska digitalna marketplace platforma koja svakodnevno omogućuje trgovanje između milijun kupaca i prodavatelja. Kao tržišni lider sa najvećom brojem vjernih korisnika i temeljitim poznavanjem njihovih potrošačkih navika, Njuškalo i ove godine organizira New Link konferenciju, koja se održava 03. i 04. listopada u Muzeju suvremenih umjetnosti u Zagrebu. Nakon prvog dana, kada će se ponovno susresti svi stručnjaci i grupe koje djeluju na tržištu nekretnina, 04. listopada predstavlja se i auto-moto industrija.

Posjetiteljima konferencije po prvi put u Hrvatskoj najbolje svjetske prakse i trendove predstavit će Brane Kalpič sa Sveučilišta Oxford te dr.sc. Joe Peppard iz Europske škole menadžmenta i tehnologije u Berlinu, vrsni stručnjak iz područja informacijskih tehnologija. Na New Link konferenciju stižu i Alison Nau, direktorica najveće svjetske organizacije za inteligentna tehnološka rješenja u automobilskoj industriji Cox Automotive koja je zaslužna za udvostručenje stope rasta osiguranja motornih vozila u Velikoj Britaniji na godišnjoj razini i Viktor Weber iz Future Real Estate Instituta, a vraća se i svjetski marketinški mag Joe Pons.

Od domaćih stručnjaka predavanja će održati član Uprave ERSTE nekretnina Robert Pokorovac, Hrvoje Paver iz Hrvatske gospodarske komore i poznata dizajnerica interijera Jelena Havelka.

- Njuškalo želi dati potporu svojim poslovnim klijentima u razvoju njihovog vlastitog poslovanja s novim znanjima sa svjetskog i s našeg tržišta, a da bi u konačnici mogli zajedničkim snagama napraviti korak više za cjelokupno tržište u Hrvatskoj, obzirom na izazovna vremena u kojima jesmo – objasnila je izvršna direktorica Njuškala Sanda Soptija Šiljak, dodavši kako će se osvrnuti i na zakonske okvire i regulative koji su bitni kako za agencije za promet nekretninama, tako i za auto kuće i druge interesne grupe.

New Link konferencijom otvaramo i temu važnosti analitičkog pristupa podacima i prediktivnim metodama na temelju istih – istaknula je Sanda Soptija Šiljak. Više o programu dostupno je na stranici newlinkconference.hr, a kotizacije je moguće kupiti putem Entrio sustava na www.entrio.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije