Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Njuškalova konferencija o nekretninama i auto moto industriji

Njuškalo i ove godine organizira New Link konferenciju, koja se održava 03. i 04. listopada u Muzeju suvremenih umjetnosti u Zagrebu.
04. rujna 2017. u 11:45 461 prikaza
konferencija
Foto: Thinkstock

Njuškalo je najveća hrvatska digitalna marketplace platforma koja svakodnevno omogućuje trgovanje između milijun kupaca i prodavatelja. Kao tržišni lider sa najvećom brojem vjernih korisnika i temeljitim poznavanjem njihovih potrošačkih navika, Njuškalo i ove godine organizira New Link konferenciju, koja se održava 03. i 04. listopada u Muzeju suvremenih umjetnosti u Zagrebu. Nakon prvog dana, kada će se ponovno susresti svi stručnjaci i grupe koje djeluju na tržištu nekretnina, 04. listopada predstavlja se i auto-moto industrija.

konferencija | Autor : Posjetiteljima konferencije po prvi put u Hrvatskoj najbolje svjetske prakse i trendove predstavit će Brane Kalpič sa Sveučilišta Oxford te dr.sc. Joe Peppard iz Europske škole menadžmenta i tehnologije u Berlinu, vrsni stručnjak iz područja informacijskih tehnologija. Na New Link konferenciju stižu i Alison Nau, direktorica najveće svjetske organizacije za inteligentna tehnološka rješenja u automobilskoj industriji Cox Automotive koja je zaslužna za udvostručenje stope rasta osiguranja motornih vozila u Velikoj Britaniji na godišnjoj razini i Viktor Weber iz Future Real Estate Instituta, a vraća se i svjetski marketinški mag Joe Pons.

Od domaćih stručnjaka predavanja će održati član Uprave ERSTE nekretnina Robert Pokorovac, Hrvoje Paver iz Hrvatske gospodarske komore i poznata dizajnerica interijera Jelena Havelka.

- Njuškalo želi dati potporu svojim poslovnim klijentima u razvoju njihovog vlastitog poslovanja s novim znanjima sa svjetskog i s našeg tržišta, a da bi u konačnici mogli zajedničkim snagama napraviti korak više za cjelokupno tržište u Hrvatskoj, obzirom na izazovna vremena u kojima jesmo – objasnila je izvršna direktorica Njuškala Sanda Soptija Šiljak, dodavši kako će se osvrnuti i na zakonske okvire i regulative koji su bitni kako za agencije za promet nekretninama, tako i za auto kuće i druge interesne grupe.

New Link konferencijom otvaramo i temu važnosti analitičkog pristupa podacima i prediktivnim metodama na temelju istih – istaknula je Sanda Soptija Šiljak. Više o programu dostupno je na stranici newlinkconference.hr, a kotizacije je moguće kupiti putem Entrio sustava na www.entrio.hr.

Kova d.o.o.
HRVATSKI PROIZVOD
Domaća tvrtka napravila samosterilizirajući kontejner koji efikasno čisti zrak od mikroorganizama poput bakterija i virusa
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku