Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzimanja

Mišković i Delhaize još ne potpisuju ugovor o preuzimanju

Miroslav Mišković
24.02.2011.
u 12:06

Pregovori s potencijalnim strateškim partnerom nisu još završeni pa još nema ni definiranog datuma potpisivanja ugovora, kazali su u Delta Holdingu, a prenosi Beta.

Delta Holding srpskog tajkuna Miroslava Miškovića demantirao je napise srpskih medija kako belgijski trgovački div Delhaize danas s Delta Holdingom potpisuje ugovor o preuzimanju 50 posto plus jedne dionice Delta Maxija, prenosi Beta.

– Pregovori s potencijalnim strateškim partnerom nisu još završeni pa još nema ni definiranog datuma potpisivanja ugovora – kazali su u Delta Holdingu, ne želeći precizirati ništa više dok traju pregovori. 

Mišković bi, o čemu je već pisao Večernji list, za 50 posto svog trgovačkog lanca Delta Maxi dobio 800 milijuna eura, no kako Delta, navodno, tamošnjim bankama i dobavljačima duguje oko 1,2 milijarde eura, Delhaize zapravo preuzima mnogo veću obvezu. Inače, promet je belgijske kompanije 21 milijarda eura. Špekulira se da će Mišković dio dobivenih milijuna "skrenuti" i u Hrvatsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije