Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznato ulaganje

Lošinjska Jadranka s milijun noćenja ranije nego lani, najavljuje nove investicije

Udruga Jadranka
Goran Kovacic/pixsell
30.08.2018.
u 14:39

Jadranka je peta po veličini turistička kompanija u Hrvatskoj, koja je u razvoj, objekte, ljudske potencijale, kvalitetu usluge i drugo u zadnjih pet godina uložila više od 170 milijuna eura.

Lošinjska Grupa Jadranka krajem kolovoza zabilježila je milijun noćenja ove godine, što je ranije nego prošle, te je potvrda da su gosti prepoznali ulaganja u ponudu i kvalitetu, ocjenjuju iz Jadranke i najavljuju nova ulaganja.

Jadranka je peta po veličini turistička kompanija u Hrvatskoj, koja je u razvoj, objekte, ljudske potencijale, kvalitetu usluge i drugo u zadnjih pet godina uložila više od 170 milijuna eura. Ove godine je to bilo i u nove restorane te uvođenje izravnih zrakoplovnih linija s Lošinja prema tri hrvatska grada i švicarskom Luganu, što je s ranijim ulaganjima u ponudu visokokategoriziranih hotela u Malom i Velom Lošinju te kampove pridonijelo prometu i zadovoljstvu gostiju", ističu iz Jadranke, koja stoji iza hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas.

Naglašavaju pritom i važnost milijuntog noćenja prije kraja kolovoza u ovoj godini, koja prethodi ostvarenju nekih od najvažnijih planiranih investicija za još bolje pozicioniranje turističke ponude Lošinja te njenom daljnjem prilagođavanju ukusima najzahtjevnijih gostiju, uz istodobno bitno produljenje turističke sezone.

"U 2018. su ostvareni značajni pomaci na projektima proširenja Zračne luke Mali Lošinj te izgradnje Eco Golf Resorta Matalda, koji su ključni za daljnji turistički i gospodarski razvoj lošinjskog arhipelaga te podizanje turističke ponude Hrvatske na višu razinu, čemu ćemo uz ostalo biti posvećeni i u idućim godinama", poručuju iz Jadranke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije