Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agro Oskar

Kotlovina i čobanac, Lado i klapa Stine – sve to čeka najbrže među vama na dodjeli Agro Oskara

Agro Oskar
09.10.2019.
u 16:43

Prijavite se i osvojite ulaznice za dodjelu nagrada najboljim hrvatskim OPG-ovima

60 najbržih čitatelja može u povodu 60. obljetnice Večernjeg lista osvojiti ekskluzivan ulazak na veliku i svečanu dodjelu Agro Oskara! Pridružite nam se na dodjeli nagrade za najbolji hrvatski OPG koju organiziramo u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede.

Koji su najbolji OPG-ovi ove godine, doznat će se ovoga petka 11. listopada na svečanosti u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, kada će deveteročlani žiri objaviti ime dobitnika.

Dodjela Agro Oskara bit će emitirana na Drugom programu HRT-a u subotu 12. listopada od 17.50 sati. Program vode Uršula Tolj i Mario Sedmak, a prisutne će zabavljati ansambl Lado, ženski vokalni ansambl Zwizde i klapa Stine.

Čekamo vas u petak u 18.30 u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica. Program traje do 20.40, nakon čega ćete uživati u kotlovini i čobancu te razgledati štandove svih prijavljenih OPG-ova.

Da biste prisustvovali, samo upišite svoje podatke u obrazac. No požurite se jer će samo 30 najbržih čitatelja osvojiti po dvije ulaznice.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije