Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Biramo najbolje OPG-ove u Hrvatskoj

Kotlovina i čobanac, Lado i klapa Stine – sve to čeka najbrže među vama na dodjeli Agro Oskara

Prijavite se i osvojite ulaznice za dodjelu nagrada najboljim hrvatskim OPG-ovima
09. listopada 2019. u 16:43 765 prikaza
Agro Oskar

60 najbržih čitatelja može u povodu 60. obljetnice Večernjeg lista osvojiti ekskluzivan ulazak na veliku i svečanu dodjelu Agro Oskara! Pridružite nam se na dodjeli nagrade za najbolji hrvatski OPG koju organiziramo u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede.

Koji su najbolji OPG-ovi ove godine, doznat će se ovoga petka 11. listopada na svečanosti u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, kada će deveteročlani žiri objaviti ime dobitnika.

Dodjela Agro Oskara bit će emitirana na Drugom programu HRT-a u subotu 12. listopada od 17.50 sati. Program vode Uršula Tolj i Mario Sedmak, a prisutne će zabavljati ansambl Lado, ženski vokalni ansambl Zwizde i klapa Stine.

Čekamo vas u petak u 18.30 u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica. Program traje do 20.40, nakon čega ćete uživati u kotlovini i čobancu te razgledati štandove svih prijavljenih OPG-ova.

Da biste prisustvovali, samo upišite svoje podatke u obrazac. No požurite se jer će samo 30 najbržih čitatelja osvojiti po dvije ulaznice.

Fill out my online form.
Norveška rukometna reprezntacija
Hrvatska u finalu
Pogledajte što norveški mediji pišu nakon poraza, još ne mogu vjerovati da neće u finalni boj
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj