Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Ivan Bartulović imenovan članom Uprave za ljudske resurse

Diplomirao je poslovnu ekonomiju, a magistrirao financijski menadžment na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Splitu.
15. veljače 2019. u 13:57 1 komentara 605 prikaza
Foto: Promo

Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj objavljuje da je Nadzorni odbor imenovao Ivana Bartulovića članom Uprave za ljudske resurse, na razdoblje od tri godine s početkom od 1. ožujka 2019.

Hrvatski telekom 2018. GODINA Rast svih financijskih pokazatelja i snažan investicijski ciklus učvrstili lidersku poziciju HT-a

Ivan Bartulović dolazi iz A1 Grupe, gdje je od 2016. godine bio član Leadership tima i glavni direktor za ljudske potencijale i korporativne komunikacije za poslovne segmente u Hrvatskoj i Makedoniji. Prije toga, od 2010. godine, obavljao je poslove člana Uprave i izvršnog direktora za strateško upravljanje ljudskim potencijalima u CEMEX grupi, za njihove operacije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji. Karijeru je 2006. godine započeo u poslovima financijskog savjetovanja u Privrednoj banci Zagreb, članici INTESA SANPAOLO BANK Grupe.

Diplomirao je poslovnu ekonomiju, a magistrirao financijski menadžment na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Splitu. Školovanje nastavlja u inozemstvu, te MBA studij završava na HHL Leipzig Graduate School of Management (2014. – 2016.) u Njemačkoj te EADA Business School (2014. – 2016.) u Španjolskoj. Tijekom MBA studija, studirao je i na Georgetown University (2016.) u SAD-u te Lingnan University u Kini. Dodatno se usavršavao na Harvard Business School (2014.) na kojoj je specijalizirao područja upravljanja poslovnim transformacijama.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, izjavio je:
„S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Ivana u Upravu, posebice jer se radi o menadžeru s višegodišnjim iskustvom u upravljanju promjenama i organizacijskoj transformaciji. Uvjeren sam kako će Ivan, zajedno s HT-ovim timom, doprinijeti daljnjem oblikovanju HT-a kao agilne i moderne kompanije, usmjerene na zadovoljstvo korisnika i daljnji rast“.

Boris Drilo Testiranje mreže - P3 HT dobio ceritifikat za najbolju mobilnu mrežu u Hrvatskoj

Od 1. ožujka 2019. godine, Upravu čine Davor Tomašković, predsjednik, Daniel Daub, zadužen za financije, Boris Drilo, član Uprave zadužen za tehničke i informacijske funkcije, Nataša Rapaić, zadužena za segment privatnih korisnika, Saša Kramar, zadužen za poslovne korisnike i Ivan Bartulović zadužen za ljudske potencijale. Od 1. travnja 2019. dužnost predsjednika Uprave preuzima Konstantinos Nempis.
 
ARHIVA - Srebro u kombinaciji, povijesna olimpijska medalja Ivice Kostelića
TEŠKA ODLUKA
Pavlek u suzama umirovio Antu Kostelića: 'Tako je trenutno najbolje...'
Ivanić-Grad
Grad po svačijoj mjeri
Ivanić-Grad: Moderna sredina pogodna za svakoga
  • Boaz:

    Ekonomski fakultet u Splitu, ha, ha, ha, ha ... Leadership skupina, ha, ha, ha ...