Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Inovativno softversko rješenje u cloud-u

MedCRM – inovativno programsko rješenje za medicinske ustanove
Foto: Promo
20.04.2018.
u 12:37

MedCRM – inovativno programsko rješenje za medicinske ustanove

Rješenje za podršku procesima upravljanja odnosima s klijentima u medicinskoj djelatnosti

Tvrtka Rinels d.o.o. uspješno se prijavila na Javni poziv „Inovacije novoosnovanih malih i srednjih poduzetnika“ s projektom Razvoj MedCRM inovativnog programskog rješenja za medicinske ustanove. U suradnji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, dodijeljena su im bespovratna sredstva u iznosu 1.481.158,20 kn. Ukupna vrijednost projekta tvrtke iznosi 1.661.422,00 kn.

Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
„Posebno nam je zadovoljstvo pomoći novoosnovanim tvrtkama na njihovim samim počecima poslovanja, pogotovo kad se radi o tvrtkama koje se bave inovativnim rješenjima te ulažu u istraživanje i razvoj. One povećanjem inovativnih rješenja i proizvoda na tržištu, utječu na povećanje konkurentnost gospodarstva općenito. Stoga, dodjelom bespovratnih potpora za inovativne projekte potičemo tvrtke da kroz istraživanje, tehnološki razvoj i inovacije, u konačnici, pridonesu povećanju potencijala za otvaranje novih radnih mjesta i gospodarskom prosperitetu“, izjavio je Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a.

Tvrtka Rinels d.o.o., koja je ujedno i članica STORM grupe, osnovana je 2014. godine s glavnim ciljem stvaranja inovativnih ekspertnih poslovnih programa te pružanju korisnicima usluga podrške u poslovanju. U prvoj godini poslovanja Rinels je imao troje zaposlenih. Taj je broj do sada narastao na 11 s tendencijom daljnjeg zapošljavanja.

Integralno informacijsko-komunikacijsko rješenje u cloud-u

Ovim projektom razvijeno je novo softversko rješenje MedCRM koje je namijenjeno privatnim medicinskim ustanovama te ono predstavlja programsko rješenje koje spaja do sada razdvojene funkcije prodaje, medicinskog poslovanja (Bolnički Informacijski Sustav) te značajne elemente poslovnog software-a. MedCRM najvećim dijelom namijenjen je poslovanju privatnih poliklinika, ali i manjih privatnih ordinacija kojima svojim specijaliziranim funkcionalnim rješenjima omogućuje ubrzani protok informacija, evidenciju svih poslovnih događaja, detaljnu poslovnu analitiku te minimiziranju rizika pogrešaka prilikom svakodnevnog rada što dovodi do povećanja kvalitete i održavanja visokih standarda rada. MedCRM upravlja kontaktima poliklinike s postojećim i budućim pacijentima/klijentima te obuhvaća podatke prikupljene iz različitih komunikacijskih kanala (telefon, e-mail, live chat, socijalne mreže itd.). Pored klasičnih CRM funkcionalnosti, u MedCRM su inkorporirane i posebne medicinske funkcionalnosti kakve se ne mogu pronaći kod generičkih CRM rješenja, što ovo rješenje čini jedinstvenim na tržištu. Dodanu vrijednost, osim centraliziranog prikupljanja i upravljanja svih kontakata s klijentima, čini mogućnost što se kroz program podupiru i poslovni procesi iz oblasti medicine ali i komercijalni dio vezan za račune, skladište i kadrove.

„Odobrenim bespovratnim sredstvima osigurali smo potrebna sredstva za razvoj poslovanja, prvenstveno za završetak projekta MedCRM kroz nabavku opreme i zapošljavanje dodatnih djelatnika koji će ubrzati prilagodbu inovacije te komercijalizaciju istoga što uključuje i troškove marketinga te promocije. Ovim putem želimo se zahvaliti HAMAG-BICRO-u za iznimno dobru suradnju te pružanje vrlo vrijedne savjetodavne podrške. Stoga ih smatramo našim važnim partnerom u ostvarivanju naših ciljeva. Primljena potpora nam je veliki poticaj za nastavak rada i daljnji razvoj naših rješenja,“ rekao je direktor tvrtke Rinels d.o.o., gospodin Amel Jakupović.

HAMAG-BICRO trenutno u provedbi ima 1726 sklopljena ugovora, s ukupnim ugovorenim iznosom bespovratnih sredstava više od 2,1 milijarde kuna, ukupne vrijednosti projekata više od 5,6 milijardi kuna. Također, prema Indikativnom godišnjem planu Poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014. – 2020. do kraja 2018. godine najavljeno je još 14 novih Poziva, a od toga samo za inovacije kroz 5 Poziva predviđeno je 1,5 milijardi kuna.

Više o pozivima pratite na našoj web stranici: www.hamagbicro.hr

Izrada ovog članka sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ Europskog fonda za regionalni razvoj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije