Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

INA nastavlja suradnju s hrvatskom rukometnom reprezentacijom

INA i Hrvatski rukometni savez produžili su danas dugogodišnje uspješno partnerstvo na sljedeće tri godine. Najbolji hrvatski rukometaši tako kreću u pohod na jedini naslov koji im nedostaje – naslov Europskog prvaka, s Inom kao generalnim partnerom hrvatske muške rukometne reprezentacije.
22. listopada 2019. u 14:11 40 prikaza
INA nastavlja suradnju s hrvatskom rukometnom reprezentacijom
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Ugovor o sponzorskoj suradnji potpisali su na maloprodajnom mjestu Ine u zagrebačkoj Dubravi, predsjednik Uprave Ine, Sándor Fasimon i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, Tomislav Grahovac. „Hrvatski rukomet ima dugu i uspješnu povijest, dobro znaju što je uspjeh i pred njima je sjajna budućnost. Isto se može primijeniti i na Inu koja je najveća hrvatska kompanija. Zbog toga nam je zadovoljstvo što ćemo partnerski odnos imati i u narednom razdoblju čime se INA kako kompanija ponovno dokazuje kao prvi izbor hrvatskog sporta, ali i naših kupaca.“, izjavio je ovom prilikom Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine.

U ime Hrvatskog rukometnog saveza okupljenima se obratio dopredsjednik Saveza, g. Zoran Gobac koji je istaknuo: „Izuzetno mi je drago što nastavljamo suradnju s Inom, jednom od naših najznačajnih tvrtki. Pomaganje hrvatskom sportu, u ovom slučaju hrvatskom rukometu kao jednom od najuspješnijih sportova u nas, s velikim rezultatima i ugledom, još je jedna od fantastičnih stvari koje INA kao uzorna kompanija pokazuje i pretvara u zajedničke vrijednosti kao što su izvrsnost, povjerenje, vrhunski domet. Mi znamo što je uspjeh. To je naša dugogodišnja misao vodilja. Naš će put prema tim ostvarenjima nesumnjivo biti znatno lakši uz poslovnog partnera i prijatelja kao što je INA.“

Potpisivanju sponzorskog ugovora prisustvovao je i izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar te proslavljeni reprezentativci Luka Cindrić i Zlatko Horvat. Uz Inine kupce, priliku za druženje s njima su imala i djeca iz Udruge za sindrom Down-Zagreb.

VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće