Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

IKEA i Google zatvorili svoja vrata u Kini u strahu od koronavirusa

Koronavirus u Kini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
30.01.2020.
u 08:36

Broj umrlih od koronavirusa u Kini porastao je na 170 u srijedu, a broj zaraženih na 7.736.

IKEA je u četvrtak privremeno zatvorila sve svoje trgovine u Kini, a Google svoje podružnice u Kini, Hong Kongu i na Tajvanu zbog straha od koronavirusa. 

Odluka o zatvaranju svih 30 trgovina IKEA-e uslijedila je nakon najave najveće svjetske trgovine namještajem u srijedu da zatvaraju pola svojih trgovina i skraćuju radno vrijeme. 

Broj umrlih od koronavirusa u Kini porastao je na 170 u srijedu, a broj zaraženih na 7.736.

Podružnice Googlea zatvorene su povodom proslave kineske Nove godine i ostat će zatvorene do daljnjeg, objavili su mediji. 

Google je savjetovao zaposlenicima koji su trenutno u Kini te onima kojima se rodbina vraća iz Kine, da se vrate kući što prije i rade od kuće najmanje 14 dana od dana povratka. 

Kineski nogometni savez također je objavio da odgađa utakmice kineskog prvenstva zbog koronavirusa.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije