Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 13 godina

Član uprave Valamara T. Nikolaš prelazi na savjetničko mjesto

valamar
Foto: Valamar
02.02.2015.
u 16:13

Na poziciji Člana Uprave Riviera Adria d.d. (današnje Valamar Rivijere) je od 2004. a prije toga je bio zadužen za restrukturiranje krčke tvrtke Zlatni otok

Upravu Valamara s lipnjem ove godine napušta njen član Tihomir Nikolaš. S pozicije člana uprave odlazi za savjetnika za investicijske projekte. Inače, Nikolaš je na ključnim pozicijama unutar grupacije Valamar od 2001.

Na poziciji Člana Uprave Riviera Adria d.d. (današnje Valamar Rivijere) je od 2004. a prije toga je bio zadužen za restrukturiranje krčke tvrtke Zlatni otok koja je uspješno pripojena Riviera Adriji 2011. Uz odgovornost za provođenje investicijskog ciklusa od 1,4 milijarde kuna u Valamaru proteklih sedam godina te ranija zaduženja za upravljanje imovinom i odnose s vanjskim partnerima, Nikolaš je dao izniman doprinos u razvoju kamping proizvoda u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar te nastavlja raditi na razvoju cjelokupne kamping ponude u Hrvatskoj kao predsjednik Kamping udruženja Hrvatske.

Kruna njegove karijere u Valamaru je završetak luksuznog resorta na otoku Sveti Nikola nasuprot porečke rive, poručuju priopćenjem iz Valamar Rivijere. 

>>Nakon izlaska na burzu Valamar se širi u Dalmaciji

>>Veće plaće za radnike porečkog Valamar Riviere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije