Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Centar za održivi razvoj zapošljava 20 gerontodomaćica

Centar za održivi razvoj
13.09.2022.
u 16:44

Centar za održivi razvoj (COR) raspisao je natječaj za zapošljavanje nezaposlenih žena u okviru projekta „Zaželi – aktivna u zajednici II“.

Planira se zapošljavanje 20 gerontodomaćica do 6 mjeseci, koje će pružati potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama na području Imotskog, Podbablja, Zagvozda i Prološca. Kandidatkinje moraju biti prijavljene u evidenciji nezaposlenih HZZ-a i imati najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje.

Natječaj je objavljen na mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici Centra za održivi razvoj.

Na navedenim poveznicama mogu se pronaći sve potrebne informacije i svi obrasci za prijavu, a mogu se dobiti, kao i sve informacije, i u uredu COR-a, u Imotskom, Bruna Bušića 25, 1. kat, radnim danom 9 – 12 sati.

Natječaj je otvoren do 18. rujna 2022. godine.

Projekt „Zaželi - aktivna u zajednici II“ Centar za održivi razvoj provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnom službom Split i Centrom za socijalnu skrb Imotski.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu bespovratnih sredstava od 989.500,00 kuna. Projekt traje do 2. travnja 2023. godine. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za održivi razvoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije