Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akvizicija

Bivši predsjednik Stjepan Mesić ulazi u Nadzorni odbor Ingre

mesić
Igor Kralj/Pixsell
11.06.2010.
u 12:36

U Ingri očito računaju na Mesićeve dobre veze koje je stekao kao predsjednik, u NO ulazi 22. srpnja kada se održava glavna skupština.

Nije trebalo dugo čekati da si bivši predsjednik Stjepan Mesić pronađe novi angažman. Nagađanja da je blizak vodstvu Ingre sada su potvrđena pa Mesić ulazi u Nadzorni odbor te projektantsko-graditeljske tvrtke.

Jasno je to iz obavijesti Zagrebačkoj burzi u kojoj Ingra najavljuje glavnu skupštinu 22. srpnja, a jedna od točaka dnevnog reda je i Mesićev ulazak u NO. U Ingri očito računaju na Mesićeve dobre veze koje je stekao kao dugogodišnji predsjednik.

Ključne riječi

Komentara 71

55
55
10:37 12.06.2010.

Za koga ce sada raditi. Sada mu je vjerojatno veca sansa da ulovi sto nije mogao u Nasicama. Koliko je Glup nadam se da nece ni sada uspjeti. Za tajkuna se treba roditi ne samo imati dobru volju i pokvarene namjere.

Avatar Aristarh
Aristarh
23:52 11.06.2010.

Jadna INGRA na što je spala. Vicevi i biznis nikako ne idu skupa. Ha ha haaaa, bit će tu cirkusa sa njime na kraju.

OB
-obrisani-
21:25 13.06.2010.

Obitavati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije