Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvena mreža nije imuna na smrt

Facebook želi napraviti profile sjećanja na preminule članove

facebook
AFP
27.10.2009.
u 16:29

Facebook je najavio da će prijateljima i obiteljima omogućiti zaštitu profila osoba koje su preminule.

Facebook je najavio da će prijateljima i obiteljima omogućiti zaštitu profila osoba koje su preminule. Društvena mreža Facebook omogućit će da uz dokaz o smrti osobe (službeni dokumenti ili novinski članak) određene informacije izbrišu s profila.  
 

- Kada nas netko napusti, on ne napušta naša sjećanja - rekao je rukovoditelj sigurnosti na službenom Facebook blogu. Tako će se samo osobne informacije i statusi izbrisati, no profil će i dalje postojati. 
 

Moguće je čak, sudeći prema izjavama Maxa Kellyja, da će se napraviti profili sjećanja kako bi se ljudi mogli prisjetiti nekih voljenih osoba i prijatelja. 
 

Kako se profil ne bi prikazivao kao aktivan, Facebook moli sve korisnike da prijave smrt člana ove društvene mreže.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrvoje76
16:51 27.10.2009.

prijaviti je vec moguce, ja nazalost probao...

BO
botanicharka
17:37 27.10.2009.

:-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije