Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Parkirao je Ferrari preko 2 parkirna mjesta i sve platio pa ga dočekao šok

Foto: Screenshot/Mirrorpix
04.11.2017.
u 20:34

Ostao je šokiran kad je vidio što ga je dočekalo.

Direktor tvornice kobasica u Sjevernoj Irskoj, pobjesnio je kad ga je dočekala kazna za nepropisno parkiranje.

Naime, Kevin McWhinney parkirao je svoj Ferrari na parkiralištu u Antrimu u Sjevernoj Irskoj, piše metro.

No, parkirao je automobil preko dva parkirna mjesta te je kupio dvije parkirne karte. Ostao je šokiran kad je vidio što ga je dočekalo.

Dočekala ga je kazna za parkiranje od 90 dolara jer je parkirao preko označene linije.

1/11

Točnije, nisu mu priznate plaćene karte za 2 plaćena mjesta koja je zauzeo sa svojim limenim ljubimcem.

McWhinney se žalio, ali dobio je odgovor da nema osnova za prihvaćanje njegove žalbe.

- Do sada sam uvijek plaćao 2 parkirna mjesta i to sam činio proteklih 15-20 godina. Do ovog puta nikada nisam bio kažnjen za to, rekao je McWhinney.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
05:16 05.11.2017.

Kazna zbog zavisti,mjesta za parking uska. Takva su i naša parkirna mjesta,iz Ferrarija ne bi ni ušao ni izašao da se parkira jedan auto lijevo,drugi desno,a o udarcima vrata u vrata da ne pričamo.

VI
Vito
08:33 05.11.2017.

Direktor tvornice kobasica u Sjevernoj Irskoj, ... Dočekala ga je kazna za parkiranje od 90 dolara jer je parkirao preko označene linije. ---- Valuta britanska funta (100 penija) __ Ništa čudnog kad u Hrvatskoj novinari nisu obrazovani pa ne znaju gdje je Sjeverna Irska.

VI
Vito
08:43 05.11.2017.

kazna za parkiranje od 90 dolara ::: Je li to za dva parkirna mjesta, ili samo za jedno??? __ Morali bi naplatiti kaznu za oba parkirna mjesta __ A "dobro je i prošao" - nisu mu odvezli auto na odlagalište napuštenih vozila, što bi bilo najkorektnije - nije parkirao u zadanim okvirima, znači da ga je napustio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije