Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Atlantic Grupa lansirala svoj najveći investicijski projekt - Cedevita GO

10.02.2009.
u 15:51

Atlantic Grupa je početkom distribucije na tržištu lansirala dosad najveći investicijski projekt u segmentu proizvodnje vlastitih proizvoda – Cedevitu GO! Riječ je o razvojnom projektu vrijednom 75 milijuna kuna, na kojem su Atlanticovi djelatnici radili više od šest godina, tijekom kojih je razvijeno i patentirano inovativno proizvodno rješenje, priopćili su iz te kompanije.

U segmentu vitaminskih pripravaka Cedevita GO! donosi mogućnost konzumacije svježe pripremljene Cedevite u pokretu, a sam patent pogodan je za primjenu u nizu područja šire prehrambene industrije.

Najznačajnija inovacija koju donosi projekt Cedevita GO! u tehničkim je karakteristikama patentiranog čepa kakav se do sad nije proizvodio u prehrambenom sektoru. Čep sadrži granule Cedevite odvajajući ih/spajajući s bočicom vode, gdje se granule otpuštaju jednostavnim okretom čepa. Realizacijom projekta Cedevita GO! Atlantic je na tržište lansirao novu kategoriju almost-ready-to-drink (ARTD), te uveo mogućnost konzumacije pripravka neovisno o mjestu konzumacije.

Novi proizvod uvodi Cedevitu kao vodeći vitaminski instant napitak u regiji u novi segment potrošnje – tzv. konzumaciju u pokretu, drže u Atlantic Grupi.

Nakon popularnosti Cedevite u domaćinstvu punih 40 godina te velikog uspjeha projekta Cedevite u 15-gramskom pakiranju za ugostiteljski kanal, u Atlantic Grupi se nadaju velikom uspjehu i projekta Cedevita GO!.

(S.M.)

Želite prijaviti greške?