Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo je!

Suprugovo razuzdano ponašanje prevršilo svaku mjeru: Pjevačica predala papire za razvod

hillary duff
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
21.02.2015.
u 12:51

Hilary Duff na rastavu se odlučila jer je smatrala da će suprugovo neprimjereno ponašanje loše utjecati na razvoj njihovog trogodišnjeg sina Luce.

Iako je sa suprugom Mikeom Comrieom upala u bračnu krizu 2013. godine, pjevačica i glumica Hilary Duff sve do nedavno bila je uvjerena da njih dvoje mogu spasiti svoj brak. Ipak nakon razuzdane zabave svog supruga u jednom restoranu, Hillary je definitivno donijela odluku da spasa više nema.

Pijani Mike zabavljao se na Beverly Hillsu i zavodio žene koje su se u tom trenutku našle u restoranu. Preko toga Hilary nije mogla prijeći pa je u petak predala papire za razvod od hokejaša s kojim je u braku od 2010. godine. 

TMZ piše kako je pjevačica kao razlog za rastavu braka navela nepomirljive razlike među njima, a između ostalog bojala se da će njegovo negativno ponašanje, konstantni noćni provodi i pijanstva loše utjecati na njihovog trogodišnjeg sina Lucu nad kojim je zatražila skrbništvo. 

>>Vidovnjakinja joj rekla da ga ostavi, no ipak su odlučili braku dati drugu šansu

>>Pogledajte kako su najluđu noć u godini provele slavne ljepotice

Komentara 9

OB
Objektivno...
14:41 21.02.2015.

Hilary, dođi ti kod mene da vidiš šta je sreća

Avatar @promatrač
@promatrač
14:26 21.02.2015.

Eehh današnje žene... epitet koji dobroj većini odgovara jeste ; razmažene i uobražene rospije. Problem jeste što muškarac ili ono što je ostalo od te vrste, biološkom predodređenosti i dalje čezne i žudi za njima... to je tako iz tuu se ne može ništa napraviti.

Avatar links
links
08:06 22.02.2015.

strašno me pogodilo a sada mi objasnite tko su ovi da dva dana ne silaza sa naslovnice???? mislim, mala je slatka ali ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije