Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano iznenađenje

Slavni reper zaprosio djevojku pa ju u istom danu i oženio

ludacris
Foto: Facebook
07.01.2015.
u 08:20

Svoje vjenčanje Ludacris je odradio baš kao na filmu, 'brzo i žestoko'

Blagdani iza nas u posebnom sjećanju ostat će slavnom reperu i glumcu Ludacrisu. Svoju ljubav s dugogodišnjom djevojkom Eudoxie, glumac poznat po ulozi Teja Parkera iz popularne franšize "Brzi i žestoki", odlučio je okruniti brakom

No sve to ne bi bilo toliko zanimljivo da Luda to nije odradio baš kao na filmu, "brzo i žestoko". Naime, "zločesti dečko" svoju partnericu odlučio je zaprositi i oženiti u istome danu!

Svoje iznenađenje pomno je isplanirao. Upitao je Eudoxie hoće li se udati za njega, a nakon potvrdnog odgovora par je otišao do restorana gdje su na intimnoj večeri trebali proslaviti svoje zaruke.

No to se samo tako činilo... Bio je to tek početak Ludacrisova genijalnog plana.

Kad su se vratili doma, uslijedilo je ono neočekivano. Vjenčanica je bila spremna, a nekoliko prijatelja i članova obitelji okupilo se kako bi  proslavili zajedno sa sretnim parom. Lijepa Eudoxie bila je oduševljena iznenađenjem koje joj je pripremio njezin odabranik, kao i vjenčanicom koju joj je izabrala njegova majka. Bilo je to vjenčanje iz snova!

Dan nakon proslave, novopečeni bračni par uputio se u Kostariku na medeni mjesec.

Tajnu o svom neobičnom vjenčanju reper je s javnosti podijelio na društvenim mrežama.
– Zašto čekati? Učini to prije 2015. – stoji u opisu fotografije koja prikazuje sretne mladence.

 

>>Dr. Dre s lani zarađenih 110 mil. dolara najbogatiji reper

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
11:26 07.01.2015.

od 2 jedna je ispala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije