Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPRALA MILIJARDU KUNA

Seksepilnu 'Vučicu s Wall Streeta' odale fotografije na Instagramu

 Anastasia Tsirenschikova
Foto: Instagram
1/9
17.12.2016.
u 12:43

Studentica definitivno nije mogla priuštiti kupanje na egzotičnim lokacijama, skupe automobile, šampanjce i kamenice, pa i poziranje s mladim lavom, što je u Rusiji statusni simbol.

Ruska studentica  Anastasia Tsirenschikova, koju su mediji prozvali Vučica s Wall Streeta uhićena je s grupom lljudi zbog porezne prijevare teške čak 116 milijuna funti (1,04 milijarde kuna), piše Daily Mail. Anastasiu su odale fotografije raskalašenog života koje je redovito objavljivala na društvenim mrežama.

Lav kao statsusni simbol

Studentica definitivno nije mogla priuštiti kupanje na egzotičnim lokacijama, skupe automobile, šampanjce i kamenice, pa i poziranje s mladim lavom, što je u Rusiji statusni simbol. No, na posljednjoj fotografiji Anastacia je snimljena na suđenju iza rešetaka. Ona je osumnjičena da je s još četvoricom kolega prala novac za tisuće ruskih biznismena.

Novac su pohranjivali u banke na poreznim oazama, za što su bili nagrađeni s 2,5 posto po transakciji.

Anastacia je prvo rekla kako je upoznala misterioznog muškarca zvanog Gomma preko jedne prijateljice, no da nije imala posla s njim. Na kraju je ipak priznala krivicu. Inače, uskoro je trebala diplomirati ekonomiju na Plekanov univerzitetu u Moskvi.

>>Striptizete, prostitutke i kokain: Život pravog 'Vuka s Wall Streeta'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije