Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav cvjeta

Zbog njega ne skida osmijeh s lica: Bivša misica uživa u ljubavi sa starijim poduzetnikom

Maja Cvjetković
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/9
02.06.2015.
u 14:29

U društvu 20 godina starijeg dečka Andrije Kevića ekonomistica je posjetila ekipu filma ''Anka'' u okolici Drniša.

Lijepa ekonomistica i bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković (28) već godinu dana ljubi 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića (48)Njihova romansa otkrivena je prošlog ljeta kada je par uhvaćen na Hvaru kako izmjenjuje nježnosti.

Iako se od tada nisu zajedno pojavljivali u javnosti, Maja i njen odabranik jučer su na poziv redatelja Dejana Aćimovića posjetili ekipu filma ''Anka'' u Tepljuhu i dokazali da njihova ljubav još uvijek cvjeta.

Odlično raspoložena Šibenčanka nije skidala osmijeh s lica, a za Tportal priznala je da u ljubavi nikada nije bila sretnija. 

Inače, prije veze s Kevićem lijepa Maja ljubila je predsjednika HNS-a Davora Šukera, s kojim je prekinula početkom 2012. godine.

>>Maja Cvjetković prepustila se nježnostima s nepoznatim muškarcem

>>Maja Cvjetković s nepoznatim muškarcem uživa na odmoru

Ključne riječi

Komentara 16

MA
malaplava
16:12 02.06.2015.

ma to je ljubav sigurno,kako da ne.. preko novčanika,zna ona šta radi.. al mora biti da ima dobar želudac..

Avatar Melankolija
Melankolija
20:37 02.06.2015.

Koke uopce ne trebaju frajere, nego sigurnost. To je od uvjek bilo tako. Zene cak mogu i bez seksa, za ne povjerovati. Mi muskarci smo ovisni o seksu, a zene ne.

FR
franjo
18:06 02.06.2015.

U pitanju je njegov novac a ne ljubav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije